Ledlenser työvalot

Ledlenser työvalot

Ledlenser-työvalot turvalliseen työskentelyyn

 

Tehokas työvalo parantaa turvallisuutta ja tekee työskentelystä mielekkäämpää. Ledlenser täyttää kaikki toiveesi hyvästä työvalosta.

Ledlenser ei ole keltanokka työvalojen saralla, sillä saksalainen valaisun asiantuntija on suunnitellut ja valmistanut niitä jo vuodesta 1993. Vuonna 2023 Ledlenserin työvalot uudistettiin, ja mukaan perheeseen tuli esimerkiksi Ledlenser W1R Work , näppärä klipsityövalo jonka saa kiinnitettyä vaikka lippalakkiin.

Ledlenser Work työvalaisimissa pinnoite on erittäin kestävää muovia, jossa on myös pitoa parantava kuviointi, eikä valaisimissa ole metallisia reunoja. Work valaisimien matalan akun varaustason ilmoitus takaa ettei käyttäjä jää yllättäen pimeyteen. Valaisimissa on nyt käytössä yleinen USB C-lataus, joten uuden Ledlenser työvalaisimen voi ladata helposti millä tahansa C-mallin laturilla. Sisäänrakennetut magneetit takaavat hyvän pidon ilman herkästi naarmuuntuvia pintoja. Kuljetuslukot puolestaan huolehtivat ettei työvalo mene päälle vahingossa esim. taskussa ollessaan. Ledlenser Work sarja on todellakin monipuolinen ja luotettava valaisinvalinta töihin kuin töihin.  

Ledlenserin LED-työvalot ovat omiaan erityisesti työmailla, tehtaissa, autokorjaamoissa ja remonttikohteissa. Ladattavat työvalot taipuvat myös arkeen aina pimenevien syysiltojen grillijuhlista vaellusreissuihin.

Ledlensereiden salaisuus piilee erinomaisen tekniikan lisäksi niiden monipuolisuudessa. Kyseessä on enemmän kuin pelkkä työvalo. Osaa valaisimista voit käyttää myös varavirtalähteenä ja ladata vaikkapa kännykän kesken työpäivän.

Jokainen Ledlenser-valo on varustettu ilmiömäisellä optiikalla, mikä erottaa ne perinteisistä marketeissa myytävistä työvaloista. Valo on miellyttävän tasaista, jolloin häiritseviä varjostumia ei synny.

Ledeissä riittää myös tehoa tilanteessa kuin tilanteessa. Lisäksi säädettävät valo-ohjelmat tuovat valinnanvaraa omiin tarpeisiisi: himmennä ja kohdenna, kun kaipaat tarkkuutta, laajenna ja tehosta, kun haluat yleisvalaista.

Hyvä työvalo lisää turvallisuuden tunnetta

Haluaisitko hoitaa työsi hyvin, mutta käytössäsi oleva työvalo ei sovellukaan jokaiseen työtehtävään? Saatat turhautua, kun et pääsekään kurkistamaan kaikkein ahtaimpiin nurkkiin ja korjaamaan niissä piileviä ongelmia. Kuulostaako tutulta?

Kehno valaistus paitsi rasittaa työtä ja sen tekijää myös heikentää työn laatua. Kyseessä on ensisijaisesti turvallisuuteen liittyvä asia. Työtapaturmien riski kasvaa huomattavasti, jos valaistus jättää toivomisen varaa.

Työvalon täytyy vastata työntekijöiden tarpeita, sanotaan myös työturvallisuuslaissa. Työnantajan onkin järjestettävä tehtävän luonteeseen sopiva valaistus, jotta työntekijän ei tarvitse ponnistella nähdäkseen kohdetta. Työvalaistuksen suositukset perustuvat eurooppalaiseen valaistusstandardiin.

Joten samalla kun suunnittelet remonttikohteen tai työmaan muuta turvallisuutta, kiinnitä huomiota myös valaistukseen. Näistä vinkeistä voi olla apua:

  • Pohdi, missä kohdassa työmaavaloja erityisesti kaivataan.
  • Kun asennat valaisimia, vältä suuria ja äkillisiä valaistuseroja ja häikäisyä.
  • Käytä varavalaisinta siltä varalta jos toinen työvalo lakkaa yhtäkkiä toimimasta.
  • Valaise hyvin etenkin työmaan kulkutiet ja porraskäytävät.
  • Ota valaistuksen tehossa huomioon työntekijöiden ikä – hämäränäkö heikkenee 45-vuotiaasta ylöspäin.
  • Työvalaisin itsessään voi aiheuttaa vaaraa. Tarkkaile, ettei lamppu kuumene liikaa, äläkä jätä valoja lojumaan kulkuväylille, jottei kukaan kompastu niihin.

 

Ledlenserin valonheittimet ovat turvallisia valintoja rakennustyömaille

Kuten edellä kävi ilmi, valaistuksen tarve korostuu erityisesti työmailla. Olitpa töissä rakennustyömaalla tai remontoitpa omaa kotiasi, Lendenserin valonheittimet ovat nappivalintoja. Niiden valovoima ei jätä ketään kylmäksi.

Valon tehokkuutta kuvataan tavallisesti luksilla ja lumenilla. Luksi (lx) kuvastaa valaistusvoimakkuutta. Lumen (lm) puolestaan kertoo valomäärän. Mitä suurempi lumen-arvo on, sitä kirkkaampi on työvalo.

Ledlenser iF8R on brändin suurin LED-valonheitin, jonka valovoima yltää jopa 4 500 lumeniin asti. Voit halutessasi tiputtaa tehoa aina 400 lumeniin saakka. Akunkesto on jopa 12 tuntia. Jos urakka venyy, akku kestänee vielä muutaman ylityötunninkin – ellei työmies itse sammu ennen sitä.

Voit ohjata iF8R-työvaloa älypuhelimella sovelluksen kautta. Ominaisuudesta on hyötyä erityisesti silloin, kun työskentelet tikkailla ja valonlähde sijaitsee lattiatasolla. Etäohjaus onnistuu jopa neljälle iF8R:lle yhtä aikaa.

Myös iF4R LED-valonheitin soveltuu loistavasti rakennustyömaille. Sen valoteho ylettyy aina 2 500 lumeniin saakka. Työvalaisin on valmistettu laadukkaasta alumiinista ja muovista.

Molemmat valonheittimet ovat erittäin kestäviä. Niiden IP-luokka on 54, mikä tarkoittaa, että ne toimivat ongelmitta niin kosteissa kuin pölyisissäkin ympäristöissä. Turvallisuutta lisää myös se, että LED-lamput eivät kuumu, sillä niissä on sisäänrakennettu jäähdytystekniikka.

Jokainen tietää, miten tympeää rumpukaapelin loputon kelaaminen on. Lattialla lojuvat kaapelit aiheuttavat myös kompastumisvaaran. Ledlensereissä tätä ongelmaa ei synny, sillä niissä on litiumioniakku, jolloin et tarvitse pistorasiasta tulevaa virtaa.

Sekä iF8R että iF4R sisältävät varavirtalähteen eli Power Bankin. Power Bankin avulla voit ladata älypuhelimesi työn tiimellyksessä hankalissakin olosuhteissa. 

Eräs tärkeä ominaisuus on valaisinten magneetilla toimiva kiinnityssysteemi. Voit sijoittaa valon mille tahansa metalliselle pinnalle. Kallistusmekanismin ansiosta valonsuunta on aina oikea.

Yllätykset eivät lopu tähän. Miltä kuulostaisi, jos sinun ei tarvitsisi enää kantaa työmaaradiota mukanasi? Ledlenserin iF4R music -työvalossa on tehokkaan valon lisäksi sisäänrakennettu kaiutin ja Bluetooth-yhteys. Yhdistä laite älypuhelimeesi ja anna musiikin tai äänikirjojen siivittää työpäiväsi paremmaksi.

Pienemmät LED-työvalot eivät petä valovoimallaan

Ledlenseriltä löytyy myös pienempiä työvalaisimia, jotka takaavat helpon ja turvallisen työskentelyn.

Ledlenser W7R Work on monipuolinen ja mukautuva työvalo, joka valaisee hankalimmatkin paikat. W7R Work työvalaisimen erikoisominaisuuksia ovat taitettava (180°) ja käännettävä (270°) valaisimen pää, käyttötilanteen mukaan portaattomasti säätyvä värilämpötila (4000 - 7500 K), sekä ylimääräinen UV-valo spottina lampun päässä. Valotehoa valaisimessa on 600 lm, ja laadukas linssiteknolgia takaa kirkkaan ja tasaisen valon työpisteelle. W7R Work on helppo kiinnittää sisäänrakennetun magneetin, tai ripustuskoukun ansiosta. Flicker-Free teknologian ansiosta valaisinta on turvallista käyttää esimerkiksi suurten tuuletinten läheisyydessä, koska valo on tasainen ja sen värähtelytaajuus poikkeaa nopeasti pyörivien laitteiden pyörimisnopeudesta. Näin ollen valaistaessa havaitaan onko laite päällä vai ei. Tämä ominaisuus parantaa työturvallisuutta ja on lisäksi miellyttävä silmille.

Monissa työpaikoissa työvalon täytyy mahtua taskuun. Esimerkiksi sähkömiehen työ helpottuu, kun suuria taskulamppuja ei tarvitse kantaa mukana. Pienikokoinen, paristokäyttöinen työvalo on Ledlenser W2 Work. Ledlenserin ylivoimainen teknologia ja laatu takaavat hyvän valaistuksen myös kompaktissa koossa – joko laaja-alaisella ympäristöä valaisevalla aluevalolla, tai lampun päässä olevan spot-kohdevalon avulla.

Laadukkaat ladattavat työvalot Nordic Traililta

Ledlenser on yksi maailman johtavista LED-työvaloja valmistavista yrityksistä. Se on kahminut itselleen useita palkintoja valaisinten muotoilusta – eikä ihme. Työvalot täyttävät kenen tahansa unelman työvalaisimesta.

Vaikka Ledlenser-työvalot on suunniteltu erityisesti tehtaille, autokorjaamoille, rakennustyömaille ja remonttikohteisiin, ne ovat pidettyjä myös turvallisuusalalla sekä retkeilijöiden ja yleismies-Jantusten keskuudessa.

Kun tarvitset valaisimen, joka mukautuu juuri sinun tarpeisiisi, valitse Ledlenser. Jopa 7 vuoden takuu tekee Ledlenseristä pitkäaikaisen luottokaverin, josta tuskin haluat koskaan luopua.

Tutustu Ledlenserin LED-työvaloihin jo tänään.

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023