Tatonka

Tatonka

Vahva kuin biisoni, saksalainen outdoor-brändi Tatonka

Saksalainen yritys Tatonka valmistaa muun muassa kestäviä reppuja, vaellusrinkkoja ja muita varusteita aktiiviseen elämäntapaan. 

Tatonka luotiin ja rekisteröitiin 1990-luvulla, ja se on vuosien aikana kasvanut suosituksi maailmanlaajuiseksi outdoor-brändiksi, jonka tuotteet valmistetaan kestävän kehityksen ideologialla Vietnamissa. Valmistus tapahtuu valvotuissa ”Open Factory” -tehdasolosuhteissa, jonne kuka tahansa voi mennä tutustumaan. Tehtaat ovat heidän omiaan. Tatonkan korkealaatuinen imago perustuu avoimuuden lisäksi tuotteiden laatuun ja kestävyyteen. Suurin osa Tatonkan tuotteista valmistetaan edelleen käsin, huolellisesti jokaiseen yksityiskohtaan panostaen. Tuotteet eivät sisällä vaarallisia kemikaaleja ja Tatonkan kantavana ajatuksena onkin yhteys luontoon, mikä näkyy osana tuotteiden vastuullista valmistusprosessia, sekä myös tuotteiden toimivuutta ja niiden kestävyyttä. 

Siouxien kielellä Tatonka tarkoittaa biisonia. Alkuperäisamerikkalaisille biisoni on edelleen pyhä eläin. Se on luonnon, vapauden, erämaan ja voiman symboli. Tatonkan tuotteiden valmistuksessa käytetään vain huolellisesti testattuja turvallisia ja vahvoja materiaaleja, joten ne kestävät kovaa käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita. 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 80

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023