Stanley

Stanley

Elävä legenda

Stanleyn termospullot tunnetaan kautta sukupolvien kestävyydestään.

Legendaaristen Stanley-termostuotteiden historia ulottuu vuoteen 1913. Keksijä William Stanley Jr. oivalsi tuolloin yhdistää teräksen vahvuuden tyhjiöeristykseen ja loi kokoteräksisen matkapullon kuumille juomille. Tuo keksintö, termospullo, on päätynyt osaksi päivittäistä elämäämme.

Vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Tuotteiden seinämien kaksoisrakenne sekä eristetty korkki säilyttävät ruoan ja juoman kuumana tai kylmänä pitkään. Laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat sen, että ne kestävät käyttöä vuosikausia ja jopa sukupolvelta toiselle. Stanleyn termospullo on mainio valinta myös silloin kun etsinnässäsi on konepestävä termospullo.

Vuosien saatossa Stanley tuoteperhe on laajentunut termosmukeihin, juomapulloihin ja retkiruokailuun josta löytyykin tuotteita ruokatermoksista kylmälaukkuihin sekä ruoanvalmistusvälineisiin, unohtamatta vaikka lahjaksi sopivia varusteita illanviettoihin kaveriporukalla. Stanley Quencher H2.0 Flowstate Tumbler "Stanley Cup" on puolestaan noussut maailmalla huikeaan suosioon. Jos haluat tutustua tarkemmin Stanleyn termostuotteiden historiaan, voit lukea täältä juttumme "Etsinnässä paras termospullo".

Stanleyn termostuotteilla on 25 vuoden takuu.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 68

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023