Etsinnässä paras termospullo?

Etsinnässä paras termospullo?

Joko sinä tunnet Stanley-termospullon? Stanley on valmistanut termostuotteita jo reilusti yli 100 vuotta. Terästermospullot ovat tunnettuja kestävyydestään ja loistavasta eristävyydestä. Stanleyn termarissa kahvi pysyy taatusti kuumana pitkään.

Legendaarinen Stanleyn termari kestää jopa sukupolvelta toiselle

Stanleyn termospullot ovat nähneet useita seikkailuja aina rakennustyömaista retkeilyyn. Mainion rakenteensa ansiosta pullo kestää vuosikymmeniä – jopa sukupolvelta toiselle.

Vuosien saatossa Stanley on laajentanut valikoimaansa. Tänä päivänä tuoteperheeseen kuuluvat termospullon lisäksi muun muassa termosmuki, ruokatermos, kylmälaukku, ruoanvalmistussetti ja lahjaksikin sopiva taskumatti. Termospullojen valikoimasta löytyy pulloja aina pienistä termospulloista suurempiin, kahvallisiin termareihin.

Stanley-termospullo on tunnettu kestävyydestään. Sen rakenne on huippuunsa hiottu laadukkaiden materiaalien avulla. Termarissa juoma säilyy taatusti kuumana tai halutessasi myös kylmänä koko päivän.

Stanley – termospullojen edelläkävijä

Stanley-termospullon historia ulottuu kauas menneisyyteen. Vuonna 1913 fyysikko, insinööri ja sähköalan pioneeri William Stanley Jr. keksi kehittää pullon, joka kestäisi raskasta fyysistä työtä tekevien miesten työskentelyolosuhteita. 

Keksijänä hän oivalsi, että vahva teräs ja tyhjiöeristys olisivat täydellinen parivaljakko matkapullolle, jossa juoma säilyisi pitkään kuumana. Termospullo oli syntynyt. 

Vuonna 1915 Stanley aloitti termospullon massatuotannon. Pullon suosio kasvoi, ja 1960-luvulle tultaessa Stanley-termospullo oli laajalti käytössä ilmavoimilla, valtamerialuksilla, rautateillä ja sairaaloissa. 

Yli sadan vuoden ajan Stanleyn termospullot ovat kulkeneet mukana retkillä ja työmailla. Stanleyn myötä myös muut valmistajat ryhtyivät tekemään termospulloja, ja lähes jokaisesta suomalaisesta kodista löytyykin tänä päivänä oma termari.

 

Termari, jossa juoma pysyy tutkitusti lämpimänä

Stanleyn termospullot eivät ole nousseet klassikon maineeseen syyttä. Ne ovat poikkeuksellisen kestäviä terästermospulloja, jotka säilyttävät juoman lämpimänä ankarissakin olosuhteissa. 

Stanleyn termarin erinomainen eristävyys ja lämpötehokkuus perustuu FDA:n (Food and Drug Administration) standardeihin. Termospullon sisällä olevan juoman lämpötila mitataan laboratoriotestauksella. 

Kuuman juoman lämpötila lasketaan testaamalla, missä ajassa juoman lämpötila laskee 90 celsiusasteesta 60 celsiusasteeseen. Kylmän juoman lämpötila puolestaan selviää testaamalla, missä ajassa juoman lämpötila nousee 1,67 celsiusasteesta 10 celsiusasteeseen, kun ulkoilma on 23 asteista.

Esimerkiksi kahvallinen 1,0L Classic-termospullo pitää juomasi tutkitusti lämpimänä tai vastaavasti kylmänä 24 tuntia. Perinteinen, vaikkapa päiväretkille sopiva 0,75L Classic-termospullo puolestaan pitää juoman lämpimänä tai kylmänä 20 tunnin ajan. Mikäli etsit termospulloa jossa juoma pysyy kuumana vieläkin kauemmin, valintasi on Stanley The Artisan termospullo. The Artisan -malliston 4D Thermology™ -tyhjiöeristys on tällä hetkellä ehdottomasti markkinoiden paras termostuotteiden eristys. Siinä on lisätty perinteiseen tyhjiöeristykseen kuparipinnoite ja foliovuoraus, ensiluokkaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Yhteensä neljä eri kerrosta pitävät lämmön jopa 30 % pidempään kuin perinteinen tyhjiöeristys. Näin ollen 1,0 litran The Artisan termospullo pitää juoman kuumana huikean 35 tunnin ajan.

Stanley-termospullon rakenne on kestävä

Stanleyn termarit ovat lujaa tekoa, eivätkä ne hätkähdä kovaakaan käyttöä. William Stanley Jr. kehittikin pullon alunperin työmiehiä varten, jotka työskentelivät raskaissa olosuhteissa. Pullo kestää iskuja ja säilyttää ominaisuutensa kolhuista huolimatta. Stanleyn termospullot eivät sisällä mitään lasisia osia, joten terästermospullo on hyvä valinta esimerkiksi raksatöihin.

Termospullot valmistetaan kauttaaltaan laadukkaasta, ruostumattomasta teräksestä ja titaanista. Pullo kestää hyvin myös konepesua. Tuotteen seinämissä on kaksoisrakenne, joka yhdessä eristetyn korkin kanssa säilyttää juoman kylmänä tai kuumana useita tunteja. 

Ilmamolekyylien poistaminen ulko- ja sisäseinämien välisestä raosta takaa, että energiansiirto on erittäin hidasta, eli tuotteessa ei tapahdu lämmön siirtymistä tai johtumista. Tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termarin ulkopinta ei kuitenkaan kuumene. 

Stanleyn perinteikkään Classic-sarjan tuotteet ovat uudistettuja ja entistäkin kestävämpiä. Uudistuksen myötä ulkomuoto säilyi samana, mutta sisärakenne päivittyi. Nyt pullo kestää vieläkin paremmin pudottelua ja osumia. Parhaimmillaan pullo säilyy sukupolvelta toiselle. Stanleyn termostuotteilla onkin 25 vuoden takuu.


Stanley on suosittu brändi

Stanley-brändi on huomattu myös sosiaalisessa mediassa. Esimerkiksi Instagramissa brändiä seuraa peräti 167 000 kuluttajaa. Harva termostuotteiden valmistaja nauttii samanlaisesta suosiosta.

Vaikka yrityksen synty ulottuu yli 100 vuoden taakse, brändi on tullut jäädäkseen. Yritys kehittää tuotteitaan intohimoisesti vuosi vuodelta. Stanley on varmistanut paikkansa laadukkaana termostuotteiden tekijänä ja edelläkävijänä. 

Suosion taustalla lymyilee Stanleyn tuotteiden soveltuvuus monenlaiseen elämänmenoon aina retkeilystä illanviettoon. Voit täyttää termarin lempijuomallasi ja napata pullon mukaan töihin, piknikille, rakennustyömaalle tai vaikka ulkoilmaseikkailulle.

Myös ulkoasu miellyttää kuluttajia. Stanleyn tuotteiden ulkonäkö noudattelee vallitsevia tyylejä ja kuluttajien mieltymyksiä. Retrot Stanleyn The Milestones termospullot juhlistavat Stanleyn 110 vuotista taivalta vuonna 2023. Valittavana on Stanleyn alkuaikojen 1920-luvun tummanpuhuva Black Patina, 1940-luvun viinipunainen / punaruskea Garnet Gloss, sekä tuttu klassikkovärinen, 1960-luvun Vintage Green. Pullojen korkeissa on tyylikäs vanhan ajan korkkipäällyste, sekä huolelliset koristeviimeistelyt, kuten etsatut logot ja terästermospullon keksijän, William Stanley jr:n etsattu signeeraus pullojen alaosassa.   

Ekologisuus ohjaa kuluttajien valintoja yhä useammin. Stanleyn slogan Build For Life kuvastaa tuotteiden lujuutta. Brändin tavoitteena onkin, että sen tuotteet kestävät läpi elämän “isältä pojalle”. Tämä periaate tekee Stanleysta myös ekologisen brändin. Lisäksi vuonna 2023 mukaan on tuotu myös kierrätetystä teräksestä tehtyjä termospulloja, kuten The Artisan-sarja.

Ruostumaton teräs lukeutuu ekologisimpien materiaalien joukkoon, sillä se ei kulu helposti. Terästä myös kierrätetään maailmassa kaikkein eniten. Sen kierrätystä voidaan jatkaa lähes loputtomiin ilman että materiaalin ominaisuudet heikkenevät. Stanleyn tuotteet eivät myöskään sisällä bisfenoli A:ta eli BPA:ta, joka on haitallista sekä terveydelle että luonnolle.

Termospullojen lisäksi Stanley tarjoaa myös monenlaisia muita tuotteita. Esimerkiksi kokkaussetti toimii hyvin nuotiokokkailussa vaikka pariskunnan syysretkillä. 

 

Retron näköinen, kestävästä metallista tehty eväslaatikko takaa, että reilummatkin eväät ja pieni termospullo kulkevat sujuvasti mukana piknikillä tai työmaalla. 

Stanleyn järeä tuoppi sopii hyvin lämpimiin kesäpäiviin, sillä se pitää juomasi raikkaan kylmänä jopa 5 tunnin ajan. 

Onko zero waste -elämäntapa sinulle arkipäivää? Termosmukin ansiosta sinun ei tarvitse tuhlata paperikuppeja kahviautomaateilla tai kahviloissa. Termosmuki kulkee mukana laukussasi minne ikinä menetkin. 


Tutustu Stanley-termospulloihin ja muihin tuotteisiin jo tänään – et tule pettymään.

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023