Lorpen

Lorpen

Laadukkaat tekniset sukat ulkoiluun ja urheiluun

Espanjan Pyreneillä valmistuvat laadukkaat tekniset sukat ulkoiluun, vaelluksille ja päivittäiseen urheiluun. Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Yrityksen historia ulottuu aina 1980-luvulle saakka, ja nykyisin se tunnetaan hyvin myös ympäristöystävällisyydestään ja kierrätysmateriaalien tehokkaasta käytöstä. Lorpen sukissa käytettävä merinovilla on mulesing-vapaata villaa.

Lorpen-tuotteita myydään yli viidessäkymmenessä maassa viidellä eri mantereella. 

Sukissa on kolme kerrosta (T3-teknologia), jonka ansiosta saadaan aikaan maksimaalinen kosteuden siirto pois jaloista. Voit siis urheilla rauhassa ja nauttia jalkoja tukevista urheilusukista, jotka pitävät jalkasi kuivina, sekä tarpeen mukaan talvella lämpiminä ja kesällä viileinä. Kerrokset ovat ohuita, joten sukka on miellyttävä jalassa, antaen kuitenkin tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista. 

Lorpen on ainoa brändi maailmassa joka valmistaa sukkia T3-teknologialla. Tämä tapahtuu yhdistämällä kolme eri lankakerrosta: Alimmaisena on ihon kanssa kosketuksissa oleva kerroslanka, joka karkottaa hikeä ja pitää ihon kuivana. Toinen kerroslanka on sukan ulko-keskiosassa siirtämässä hikeä pois iholta, sekä päällimmäisenä on vielä vahva kerroslanka, joka suojaa sukkaa kulutukselta ja pidentää sen käyttöikää. Sukkien valmistusprosessi tapahtuu osittain käsityönä. Näin syntyy parhaimmista kuiduista valmistettu maailman paras urheilusukka.

Laadukas sukka on jokaisen ulkoilijan perusvaruste johon kannattaa panostaa. Lorpenin valikoimista löydät juuri oikean sukan jokaiseen käyttötarkoitukseen. Naisten malliston Lorpen sukat on suunniteltu erityisesti naisten jalkojen mallia ja yleisimpiä kokoja (34 - 41) ajatellen, ja miesten sukat ovat suurempaa kokoa. Valitse tekninen sukka jalkasi mallin ja koon mukaan. 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 48

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023