Nikwax

Nikwax

Huolla vedenpitävät vaatteesi ja varusteesi Nikwax-tuotteilla

Ympäristöystävällisiä Nikwax-jälkihoitotuotteita käyttämällä saat pidettyä varusteesi paremmassa kunnossa pidempään, tunnet olosi lämpimäksi, kuivaksi ja mukavaksi sekä säästät rahaa. Useimmissa vedenpitävissä ulkoiluvaatteissa, -jalkineissa ja -varusteissa on ulkopuolella pinnoite, josta käytetään nimitystä Durable Water Repellent tai DWR. Tämä pinnoite saa veden helmeilemään varusteidesi pinnalla. Oikein toimiessaan se päästää kostean höyryn poistumaan mutta estää veden pääsyn sisään. Ajan myötä lika, kehon rasvat ja muut epäpuhtaudet heikentävät DWR-pinnoitetta, jolloin varusteesi voivat ”kastua läpimäriksi”. Tavallisilla kodin pesuaineilla puhdistaminen jättää kuitenkin jälkeensä vettä kerääviä jäämiä, jotka voivat heikentää DWR-pinnoitteen toimintaa. Kun DWR lakkaa toimimasta, kangas alkaa imeä vettä ja käyttäjä kastuu. Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan kuitenkin palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. 

Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita, eikä niitä ole testattu eläinkokein. Kaikki pullot on valmistettu kierrätetystä muovista. Tehokkaat tuotteet pitävät varusteesi kuivana innovatiivisen vesipohjaisen teknologian avulla, joka ei vaadi erillistä lämpökäsittelyä. Tuotteita käytetään joko pesukoneessa, käsinpesulla, suihkuttamalla suoraan kankaaseen tai levittämällä sienellä. Nikwaxin tuotteilla lisäät ulkoiluvarusteidesi käyttöikää ja parannat niiden suorituskykyä. Jotkin Nikwax-kyllästystuotteet sisältävät myös UV-suojan, joka auttaa varusteiden suojaamisessa haitallisilta UV-säteiltä.

Valitse tarpeisiisi oikea tuote helposti. Vihreät pakkaukset tarkoittavat pesua ja violetit kyllästystä. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat vaatteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja sen jälkeen kyllästät puhtaan tuotteen violetilla Nikwax tuotteella. 

 

Nikwax on ollut Suomessa jo yli 20 vuotta. Se on tunnettu, palkittu ja luotettava tuotemerkki ympäri maailman, jonka kaupallinen historia ulottuu aina vuoteen 1977 saakka. Tuona vuonna Nikwaxia ensimmäisen kerran valmistettiin kaupallisena tuotteena, Pohjois-Lontoossa silloin 22-vuotiaan Nikwaxin kehittäjän Nick Brownin toimesta.  Valmistettu Iso-Britanniassa. ”Easier, safer, drier”. Kun haluat valita mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavan, tehokkaan mutta hellävaraisen jälkihoitotuotteen, valitse Nikwax. 

Voit lukea tästä Nikwax hoito-opasta jossa myös tietoa tuotteista.

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 37

Aseta laskevaan järjestykseen
Sivu
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023