Parhaat ideat liikelahjoiksi

Parhaat ideat liikelahjoiksi

Millainen on hyvä liikelahja?

Etsiessäsi laadukasta liikelahjaa, kannattaa kääntyä luotettavien brändien suuntaan. Nordic Trailin valikoimista löydät monia erilaisia yrityslahjoiksi sopivia tuotteita, joista suosituimpia nyt tässä esittelemme.

Kestävä asiakaslahja viestii saajalleen arvostamisesta ja välittämisestä 

Laadukas tuote tulee varmemmin myös käyttöön ja pysyy käyttäjänsä mukana vuodesta toiseen. Kannattaakin siis panostaa lahjan luonteeseen ja laatuun. Yrityslahjojen merkitys on kasvamassa, ne vaikuttavat vastaanottajan ajatteluun myönteisesti ja tuovat motivaatiota ja jaksamista kiireisen arjen keskellä. Jo pienelläkin lahjalla voi olla suuri vaikutus. Päätavoite on yllättää asiakas, työntekijä tai yhteistyökumppani mielekkäällä ja ilahduttavalla lahjalla.

Nordic Trailin tuotevalikoimasta löydät varmat yrityslahjat, joilla teet helposti vaikutuksen

Stanley on arvostettu brändi, jonka terästermostuotteiden historia ulottuu aina vuoteen 1913 saakka. Konepestävät ja käyttöä kestävät, tyylikkäät The Trigger-Action mukit saa useissa eri väreissä, ja ne on mahdollista myös lasermerkata yksilöllisesti. Lahjaan voidaan merkata esimerkiksi yrityksen logo ja lahjan saajan nimi. Tutustu myös erikoisempiin malleihin, kuten Ahven-kuvioiseen 0,47L The Trigger-Action mukiin. Nimellä varustettu lahja on persoonallinen ja osoitettu juuri saajalleen. Logotuote on hyvä mainos yritykselle, ja laadukas lahja korostaa myös laadukkaan yrityksen tunnetta. Tehosta siis markkinointiasi ja panosta hyvään lahjaideaan.   

 

 

Stanleyn valikoimista löydät lisäksi termospullot, taskumatit ja esimerkiksi yhden hengen ruokatermoksen Classic Ruokatermos + Spork, jossa saa kuljetettua helposti lounaan tai päivällisen ja joka pitää sisällön lämpimänä jopa 7 tunnin ajan. Termosjuomapullo muistuttaa tarpeellisesta veden juomisesta myös työaikana, pitäen samalla veden kylmänä aamusta iltaan. Riittävällä vedenjuomisella voi saada toimistopäivien iltapäiviinkin lisää potkua ja energiaa. Lue juomapulloista ja riittävän nesteytyksen vaikutuksesta hyvinvointiin artikkelistamme ”paras juomapullo joka tilanteeseen.”

 

Kestävä monitoimityökalu on haluttu ja arvostettu lahja, jota voi tarvita töiden lisäksi myös kotona ja vapaa-aikana

Retkeilyyn suunnattu Leatherman Signalia saa useissa eri väreissä, ja esimerkiksi vihreä Sublime Skeletool on näyttävä ja raikas lahjaidea. Leatherman on varmasti jokaiselle suomalaiselle tuttu brändi, ja itsessään jo käsite kestävästä monitoimityökalusta. Leatherman Bond on suunniteltu ajatuksena Tim Leathermanin alkuperäinen idea monipuolisesta ja kestävästä monitoimityökalusta, ja se onkin edullinen ja varma valinta laatulahjojen kategoriassa. Leatherman on lahja, joka avataan ja avataan ja avataan.

Pimeään vuodenaikaan sopivat Ledlenserin valoa tuovat yrityslahjat, kuten retkeilijöiden suosikki Ledlenser ML4 lyhty, tai Ledlenser K6R Safety minivalaisin, joka toimii paitsi näppäränä valonlähteenä, myös henkilökohtaisena turvahälyttimenä vahvan strobovalon ja hälytysäänensä ansiosta. Ledlenser Lite Wallet Plus puolestaan on aidosta nahasta valmistettu lompakko, jonka erikoisuutena on siihen liitetyt taskulamppu ja kätevä virtapankki. Tällä lompakolla lataa siis vaikka matkapuhelimen. Lite Wallet Plus myös säilyttää pankki- ja luottokortit turvallisesti RFID-suojauksen ansiosta. 

 

 

Liikelahjan avulla kannustusta terveellisiin elämäntapoihin

Ulkona liikkumiseen, retkeilyyn ja vaelluksille suunnatut liikelahjat viestivät terveellisistä elämäntavoista ja kannustavat ulkoiluun, kuten esimerkiksi Ledlenserin uusi NEO otsavalosarja, jonka hiihtoon ja juoksuun suunnitellut otsavalaisimet valaisevat pimeätkin ulkoilupolut syksystä kevääseen. Luonnossa liikkuminen auttaa fyysisen jaksamisen lisäksi myös henkiseen hyvinvointiin,  kohentaa mielialaa ja auttaa työssä jaksamiseen. Outdoor-puolen valaisimista löydät myös aina kevyestä ulkoilusta pidemmillekin vaelluksille sopivat MH-valaisimet. Tutustu esimerkiksi testivoittaja Ledlenser MH7 otsavalaisimeen


Pienikin lahja piristää ja ilahduttaa

Pieniksi lahjoiksi löydät Nite Izen valikoimista arjen pienet apurit, esimerkiksi avaimenperät, joista hauskan persoonallinen valinta on tassun mallinen PawPrint Locker KeyRack. Toinen mainio valinta monipuoliseksi avaimenperäksi on KeyRack S-Biner -avaimenperä, johon mahtuu kuusi eri avainta värikoodattuna pienillä S-binereilla.

 

Mainoslahjat laatutuotteina saat kauttamme helposti. Kysy lisää myyjiltämme, palvelemme ammattitaidolla nopeasti ja luotettavasti.  

 

 

 

 

 

 

View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

Aseta laskevaan järjestykseen
per sivu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023