P7R Work UV

Saatavilla Teollisuuden tukkuliikkeistä

Ledlenser P7R Work UV -käsivalaisin on kovaan ammattilaiskäyttöön tarkoitettu UV-valolla varustettu taskulamppu. P7R Work UV -valaisimen CRI luku on 90, jolloin valaisimen värintoistokyky on normaalia parempi ja värit näkyvät valaistessa luonnollisina ja aina hyvin toisistaan erottuvina. Tässä käsivalaisimessa on lisänä myös suurikontrastinen UV-valo. UV-valoa voidaan käyttää esim. asiakirjojen aitouden todentamiseen tai joidenkin nestejäämien etsimiseen. Lisäksi valaisimen valotoiminnoissa valittavana myös esimerkiksi strobo -hätävalotoiminto. 

Ladattava, monipuolinen P7R Work UV on täysin pölytiivis ja se kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen jopa puoleksi tunniksi. Valaisin kestää myös yleisimmät teollisuuskemikaalit ja pudottamista ja iskuja vastaan se on suojattu kumisuojilla niin linssin kuin valaisimen pohjankin osalta. Valaisutehonsa sekä Ledlenserin patentoiman AFS –valokeilan säädön ansiosta tämä valaisin palvelee rajuimmissakin olosuhteissa. Flicker Free –ominaisuutensa ansiosta valaisinta on turvallista käyttää myös esimerkiksi suurten tuulettimien ja muiden nopeasti pyörivien laitteiden läheisyydessä. Valon värähtelytaajuus poikkeaa tuulettimien pyörimisnopeuden liikkeestä, jolloin valaistaessa on helppo havaita onko laite päällä vai ei, eikä vaaratilanteita pääse syntymään.

Tämä tehokas, monipuolinen useilla eri valotoiminnoilla varustettu taskulamppu sopii erinomaisesti moneen ammattilaiskäyttöön, esimerkiksi pelastus- ja turvallisuusalan toimijoille. 


Tekniset tiedot:

Valoteho: 1200 ( boost ) / 900 / 390 / 15 lm
Paloajat:    -       /    2   / 3,25 / 60 h
CRI: 90 (luonnollinen värintoisto)
Akku: Li-ion 4800 mAh 3,7V
Latausaika: 270 min
Paino: 219 g ( sis. akku )
Pituus: 170 mm
IP68
AFS –valokeilansäätö
Suurikontrastinen UV-valo (aallonpituus 365 nm)
Strobo
Magneettilataus
Toimitussisältö: akku, latausasema, magneettilatausjohto, Usb -verkkopistoke, rannelenkki, vyöklipsi ja nyloninen vyökotelo

katso tarkemmat tiedot

Lisätietoja
Tuotenro 502601
EAN koodi 4058205028585
Pakkaus Rasia
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023