Ledlenser HF8R Signature

164,90 € 132,98 €
Hyvin saatavilla

Ladattava Ledlenser HF8R Signature on kaikki mitä olet koskaan halunnut otsalampulta - ja enemmän! Täydellinen valokeila uusimmalla teknologialla varustettuna. Premium luokan outdoor-valaisin Ledlenser HF8R Signature on suunniteltu kovaan käyttöön, esimerkiksi vaelluksille, lumikenkäretkille, metsästykseen ja kalastukseen. Se on haastavien olosuhteinen sankari joka ei jätä sinua pimeään edes räntäsateen sattuessa.

Alumiininen rakenne suojaa valaisinta seikkailuissasi, ja kuminen pään yli tuleva pääpanta on varustettu heijastavilla elementeillä turvallisuuden lisäämiseksi. Valaisimessa on mukautuva valokeila automaattisella tarkennuksella. HF8R Signaturessa on edessä RGB ominaisuus, voit siis valita valoksi myös kirkkaan punaisen, vihreän tai sinisen. Esimerkiksi punainen valo säilyttää pimeydessä hämäränäön. Käytä siis punaista valoa jos sinun tulee pimeässä vilkaista esimerkiksi karttaa tai kelloa. Vihreä valo puolestaan häiritsee kaikista vähiten pimeänäkölaitteiden toimintaa, eikä se myöskään pelota riistaeläimiä. S.O.S. valotoiminto puolestaan on tarkoitettu hätätilanteisiin hätävalosignaalin lähettämiseksi. S.O.S. valotoiminto puolestaan on tarkoitettu hätätilanteisiin hätävalosignaalin lähettämiseksi. 

HF8R Signature valaisimessa on hands-free, täysin automaattinen tehon ja tarkennuksen säätö, Adaptive Light Beam Technology. Sensorit havaitsevat ympäristön valaistusolosuhteet ja valon heijastumat, ja reagoivat niihin äärimmäisen nopeasti, säätäen kaikkia valonlähteitä erikseen optimaaliseksi ympäristöön nähden. Valo mukautuu muuttuviin olosuhteisiin täysin itsenäisesti silmänräpäyksessä. Digital Advanced Focus System -tarkennusjärjestelmän ansiosta HF8R Signature mahdollistaa laadukkaan, lähes saumattoman tarkennuksen, ja Focus Wheel -tarkennuspyörä on suunniteltu sujuvaan portaattomaan valokeilan säätöön laajasta valosta tarkkaan pistemäiseen spottivaloon. Valaisimessa on myös Bluetooth, joten sitä voi halutessaan ohjata myös etänä Ledlenser Connect App -sovelluksen kautta.

Adaptive Light Beam Technology vapauttaa kätesi, mutta halutessasi voit säätää valaisimen tarkennusta myös manuaalisesti Focus Wheel -säätörullan avulla. 

Otsalamppu latautuu 80% valmiuteen vain 150 minuutissa ja valaisinta voidaan käyttää myös latauksen aikana. 

HF8R Signature otsalampun portaattomasti kallistuva valaisinpää on kompakti ja litteä, vain 41 mm paksuudeltaan, ja valaisimen kanssa voit liikkua myös hyvin ahtaissa tiloissa, kuten veneessä. 

Valaisin on IP68 sääsuojattu, eli täysin pöly- ja vesitiivis, joten voit huoletta käyttää valaisinta myös huonossa säässä, eikä se mene rikki edes laiturilta veteen upotessa.  

Kuljetuslukko estää valaisimen päälle menemisen kuljetuksen ja säilytyksen aikana, eikä valaisimen akku tyhjene vahingossa vaikka repussa vaelluksen aikana. Jos otsavalaisin vilkuttaa vain valoa kytkintä painaessa, on valaisimessa mitä todennäköisemmin päällä kuljetuslukko, jonka saa poistettua pitämällä kytkintä pohjassa noin 10 sekunnin ajan.

Ledlenser HF8R Signature vastaa korkeimpiinkin odotuksiin.  Kun tarvitset tehokkaan ja luotettavan valaisimen vaikkapa kalastusreissuille, hyvä valinta on HF8R Signature.

 

Tekniset tiedot

Ladattava otsavalaisin harrastuksiin
Digital Advanced Focus
Adaptive Light Beam Technology
Valoteho: 2000 (boost) / 900 / 300 / 20 lm
Valon kantama:  220 (boost) / 200 / 100 / 25 m
Paloaika: - / 3.5 / 10 / 90 h
Akku: Sisäänrakennettu 3700 mAh
Lataus: Magneettinen (USB-C)
Paino: 194 g (sis. akku)
IP68 
RGB
Bluetooth
Kuljetuslukko
Pääpannan pehmuste
Magneettinen latauskaapeli 
Kiinnike 

 

Lisätietoja
Tuotenro 502803
EAN koodi 4058205031981
Väri Musta
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023