Ledlenser HF8R Core

119,00 € 95,97 €
Hyvin saatavilla

Ladattava, Ledlenser Core-malliston lippulaivamalli. Tämä vahvin ja monipuolisin HF CORE -sarjan malli vetoaa kunnianhimoisiin DIY-harrastajiin, ulkoilijoihin ja retkeilijöihin. Ledlenser HF8R Core on mukautuva voimanpesä, jonka Adaptive Light Beam Technology mahdollistaa automaattisen himmennyksen ja tarkennuksen. Näin ollen HF8R on ensimmäinen otsavalaisin joka ei vaadi lainkaan manuaalista säätämistä. Siinä on eri kirkkaustasot, sekä myös punavalotoiminto, joka säilyttää pimeydessä hämäränäön mahdollisimman hyvin. Käytä punaista valoa, jos sinun tulee pimeässä vilkaista esimerkiksi karttaa tai kelloa. S.O.S. valotoiminto puolestaan on tarkoitettu hätätilanteisiin hätävalosignaalin lähettämiseksi. Saat S.O.S valotoiminnon käyttöön Ledlenser Connect App -sovelluksen kautta (maksullinen lisäominaisuus). 

HF8R Core valaisimessa on hands-free, täysin automaattinen tehon ja tarkennuksen säätö, Adaptive Light Beam Technology. Sensorit havaitsevat ympäristön valaistusolosuhteet ja valon heijastumat, ja reagoivat niihin äärimmäisen nopeasti, säätäen kaikkia valonlähteitä erikseen optimaaliseksi ympäristöön nähden. Valo mukautuu muuttuviin olosuhteisiin täysin itsenäisesti silmänräpäyksessä. Digital Advanced Focus System -tarkennusjärjestelmän ansiosta HF8R Core mahdollistaa laadukkaan, lähes saumattoman tarkennuksen. 

Adaptive Light Beam Technology vapauttaa kätesi, mutta halutessasi voit säätää valaisimen tarkennusta myös manuaalisesti Focus Wheel -säätörullan avulla. 

Portaattomasti kallistuva, litteä (vain 41 mm) valaisinpää ja vaivattomasti Focus Wheelillä säädettävä tarkennus tekevät HF8R Core valaisimesta erinomaisen valinnan vaativaankin käyttöön. Se tarjoaa valoa juuri sinne missä sitä tarvitset. Kevyt ja kestävä alumiinirunko suojaa valaisinta retkilläsi. HF8R Core on myös pöly- ja vesitiivis (IP68), kestäen hetkellisen upotuksen veteen.

Ledlenser HF8R otsavalaisimessa on erittäin tehokas, 3700 mAh, 3.7V akku. Se on helposti ladattavissa magneettisen latausjärjestelmän kautta. Latausaika 270 minuuttia, ja valaisinta voidaan tarvittaessa käyttää myös lataamisen aikana. 

Valaisimessa on muistitoiminto, joka asettaa valon niin, että se käynnistyy viimeksi käytetystä valotilasta tai kirkkaustasosta, kun se kytketään uudelleen päälle. HF8R Core valaisimessa on myös Bluetooth-toiminto, joten sitä voidaan ohjata myös etänä Ledlenser Connect App -sovelluksen kautta (maksullinen lisäominaisuus). 

Otsavalaisimessa on akun tilan merkkivalo ja kuljetuslukko. Kuljetuslukko estää valaisimen päälle menemisen kuljetuksen aikana esimerkiksi repussa. Jos otsavalaisin vilkuttaa vain valoa kytkintä painaessa, on valaisimessa mitä todennäköisemmin päällä kuljetuslukko, jonka saa poistettua pitämällä kytkintä pohjassa noin 10 sekunnin ajan. 

Monipuolinen ja erittäin tehokas valaisin kotiin, mökille ja retkille! 

 

 

Tekniset tiedot

Ladattava otsavalaisin 
Digital Advanced Focus
Adaptive Light Beam Technology 
Valoteho: 1600 (boost) / 900  / 300  / 20 lm
Valon kantama: 210 (boost) / 200 / 100 / 25 m 
Paloaika: -  3.5 / 10 / 90 h 
Akku: Sisäänrakennettu 3700 mAh, 3.7V
Lataus: Magneettinen lataus (USB-C)
Paino: 194 g (sis. akku)
IP68 
CRI 70
Bluetooth (Appi ostettavissa erikseen) 
Punavalotoiminto
Akun tilan merkkivalo
Kuljetuslukko
S.O.S. valotoiminto (Ledlenser Connect App -sovelluksen kautta) 
Pääpannan pehmuste
Magneettinen latauskaapeli 

 

Lisätietoja
Tuotenro 502801
EAN koodi 4058205031943
Väri Musta
Sisus Tyhjä
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023