H7R Work

Saatavilla Teollisuuden tukkuliikkeistä

H7R Work on täydellinen valaisin työkäyttöön. Portaaton valotehon säätö sijaitsee valaisinpäässä joten sitä on todella vaivaton käyttää. H7R Work valaisin tuottaa värilämpotilaltaan 4000 K luonnonvalon kaltaista valoa, ja sen värintoistoarvo on CRI 90. Xtreme LED on värierottelukyvyltään erinomainen, joten kaikki tarkistustoimenpiteet onnistuvat tämän valaisimen valossa.

Flex Seal –teknologiaan perustuvan pöly- ja vesitiiviytensä IP67 ansiosta, tämä valaisin ei kavahda pölyisiä ja kosteitakaan työolosuhteita. Flicker-Free teknologian ansiosta valaisinta on turvallista käyttää esimerkiksi suurten tuuletinten läheisyydessä, koska valon värähtelytaajuus poikkeaa nopeasti pyörivien laitteiden pyörimisnopeudesta. Näin ollen valaistaessa havaitaan onko laite päällä vai ei.

Valaisimen mukana toimitetaan reilu määrä varusteita, jotka täyttävät työkäytön vaatimukset, mm. kypäräpidikkeet kuuluvat perustoimitus sisältöön.


Tekniset tiedot:
Valoteho: 1000 ( boost ) / 600 / 15 lm
Paloajat:              -           /    4   /  60 h
Akku: Li-ion 4800 mAh 3,7V
Latausaika: 210 min
Paino: 282 g ( sis. akku )
IP67
CRI 90
AFS –valokeilan säätö
Portaaton valotehon säätö
Magneettilataus
Kuljetuslukitus
Toimitussisältö: akku, kypäräklipsit ( 4 kpl ), Usb -magneettilatausjohto, jatkojohto akun ja valaisimen välille, silikoninen pääpanta ja vyöklipsi

katso tarkemmat tiedot

Esite lisävarusteilla


Lisätietoja
Tuotenro 502195
EAN koodi 4058205021029
Pakkaus Rasia
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023