EVA All-Foam -lumikengät

Alkaen 99,00 € 79,84 € Normaalihinta 149,00 €
Valitse haluamasi vaihtoehto ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä

Vakuuttava uuden ajan Crescent Moon Eva All-Foam on kuin talvirenkaan ja urheilukengän yhdistelmä, jonka ominaisuudet takaavat miellyttävän ulkoilun läpi talven. Joustava materiaali ja tarkkaan mietitty muotoilu mahdollistavat jalan normaalin liikkeen ja luonnollisen kävelyn, sekä jopa juoksemisen lumessa. Askellus on kevyttä ja rullaavaa myös haastavammissa maastoissa. Ilman muille lumikenkämalleille tyypillistä saranamekanismia ne mukautuvat kävellessä maastoon aivan kuten tavalliset vaelluskengät.

Helppokäyttöinen tarrakiinnitys on nopea ja pitävä, muotoutuen kengän ympärille täydellistä pitoa varten. Kevyet ja pehmeät Eva All-Foam lumikengät ovat myös hiljaiset käytössä, joten ne sopivat mainiosti esimerkiksi luontokuvaajalle tai muuten hiljaisuutta arvostavalle retkeilijälle.

Pohjan rouhea muotoilu ja nastat takaavat turvallisen liikkumisen myös jäisemmillä alustoilla. Polymeerimuovi on lisäksi hyvin eristävä ja lämmin materiaali, joten Eva All-Foam lumikengät eristävät kylmän maan paremmin kuin perinteiset lumikengät. Joustavuus pysyy myös pakkasilla, eikä kestävä materiaali murru kovemmassakaan käytössä. 

 

Tekniset tiedot

  • Pituus: 61 cm
  • Paino: 800 g
  • Kantavuus: Noin 90 kg saakka 
  • Sopii parhaiten kengänkokoihin 38-46
  • Valmistusmateriaali: Polymeerimuovi
  • Helppokäyttöinen, nopea tarrakiinnitys.
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023