Nikwax Tech Wash 1 L

27,95 € 22,54 €
Tuote vähissä, tilaa nopeasti

Tekninen puhdistusaine vedenpitäville vaatteille.

Nikwax Tech Wash on kuorivaatteiden ja vedenpitävien kankaiden hellävarainen ja ekologinen pesuaine, joka säilyttää kankaan pintakyllästeen, palauttaa kankaan hengittävyyden ja parantaa siten sen suorituskykyä. Puhdistaa lian ja pesuainejäämät. Tilavuus 1 litra. Riittää n. 6-7 pesuun pesukoneessa, 2-3 tuotetta kerrallaan. Ei kuluta päällikankaan kyllästettä kuorivaatteissa. Nikwax Tech Wash pesuainetta suositellaan esimerkiksi Gore-Tex -tuotteille ja tekokuituisille makuupusseille.

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat vaatteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja sen jälkeen kyllästät puhdistetun vaatteen violetilla tuotteella. 

Nikwax-jälkihoitotuotteita käyttämällä saat pidettyä ulkoiluvarusteesi paremmassa kunnossa pidempään, ja tunnet olosi lämpimäksi, kuivaksi ja mukavaksi. Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, biohajoavia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Tuotteet eivät myöskään vaadi erillistä lämpökäsittelyä. 

 

Tekniset tiedot
 
Pesuaine esim. Gore-Tex varusteiden pesuun
Puhdistaa vaatteet ja tuotteet kuluttamatta kuorivaatteen kyllästettä 
1 litra 

Lue hoito-opas
Lue Käyttöturvallisuustiedote

 

Lisätietoja
Tuotenro 183
EAN koodi 5020716183007
Väri Vihreä
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023