Nikwax TX.Direct Spray-On 300 ml

19,95 € 16,09 €
Hyvin saatavilla

Tehokas ja ympäristöystävällinen, hengittävien vedenpitävien vaatteiden kyllästys-spray, jonka käyttö on helppoa, turvallista ja nopeaa. Ei sisällä PFC-yhdisteitä eikä liuottimia, ei vaadi rumpukuivausta. Soveltuu kaikille vedenpitäville ja hengittäville keinokuitukankaille, myös kalvottomille. Suositellaan käytettäväksi erityisesti Gore-Tex -tuotteille. Pumppupullon kyllästemäärä riittää 2-3 vaatteen kyllästämiseen.

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat vaatteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja kyllästät puhdistetun vaatteen violetilla tuotteella. 

Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Ympäristöystävällinen sekä biohajoava.

 

Tekniset tiedot
 
Tarkoitettu vedenpitävien varusteiden kyllästämiseen 
Pumppupullo, ei sisällä ponnekaasuja 
Soveltuu kaikille keinokuitukankaille, myös kalvottomille
1 x 300 ml 

 

Lue hoito-opas
Lue Käyttöturvallisuustiedote

Käyttö: Suihkuta kylästettä tasaisesti, noin 15 cm päästä puhtaaseen vaatteeseen joko heti pesun jälkeen, tai vaatteen kuivuttua.
Odota 2 minuuttia ja pyyhi ylimääräinen aine pois nukkaamattomalla liinalla. 

Lisätietoja
Tuotenro 571
EAN koodi 5020716571002
Väri Violetti
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023