Lorpen Men's T3 Trail Running ECO sukka

Alkaen 12,90 € 10,40 € Normaalihinta 18,95 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä

Lorpen Men’s T3 Trail Running ECO -sukka on kestävä tekninen sukka esimerkiksi polkujuoksuun. Tämä sukka sopii täydellisesti maastojuoksuun ja urheiluun kaikkina vuodenaikoina, pitäen jalkasi kuivina ja suojassa rakoilta. Kovilla pakkasilla juostessa suosittelemme valitsemaan hieman lämpimämmän sukkavaihtoehdon, sillä tämä sukka on parhaimmillaan kesällä juostessa.

Erittäin kestävä urheilusukka, jonka valmistuksessa on hyödynnetty ekologisesti kierrätyskuituja. Sukassa on maksimaalinen T3 suorituskyky yhdistettynä SLS-teknologiaan. Näiden kahden teknologian yhdistelmän tuloksena on syntynyt täysin vahvistettu ja erittäin kestävä sukka, joka pitää jalkasi raikkaina ja suojattuina polkujuoksutreenin aikana. 

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Sukissa on kolme kerrosta (T3-teknologia), jonka ansiosta saadaan aikaan maksimaalinen kosteuden siirto pois jaloista. Voit siis urheilla rauhassa ja nauttia jalkoja tukevista urheilusukista, jotka pitävät jalkasi kuivina, sekä tarpeen mukaan talvella lämpiminä ja kesällä viileinä. Kerrokset ovat ohuita, joten sukka on miellyttävä jalassa, antaen kuitenkin tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista. 

Lorpen on ainoa brändi maailmassa joka valmistaa sukkia T3-teknologialla. Tämä tapahtuu yhdistämällä kolme eri lankakerrosta: Alimmaisena on ihon kanssa kosketuksissa oleva kerroslanka, joka karkottaa hikeä ja pitää ihon kuivana. Toinen kerroslanka on sukan ulko-keskiosassa siirtämässä hikeä pois iholta, sekä päällimmäisenä on vielä vahva kerroslanka, joka suojaa sukkaa kulutukselta ja pidentää sen käyttöikää. Sukkien valmistusprosessi tapahtuu osittain huolellisena käsityönä. Näin syntyy parhaimmista kuiduista valmistettu maailman paras urheilusukka.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

 

Tekniset tiedot 

Tekninen sukka juoksuun
Vahvistettu  
Pehmusteeton
Käyttö ympäri vuoden
Suositellaan käytettäväksi etenkin kesällä
T3-teknologia
Coolmax Ecomode
Paketissa sukkapari (2 sukkaa) 

Kokotaulukko: 
Miesten 
M / EU: 39 – 42 
L / EU: 43 – 46 

 

40% Red-Cycled Nylon, 22% Coolmax EcoMade, 19% Stretch Nylon with Lycra, 19% Tencel 

Lisätietoja
Pakkaus Pahvi
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023