Lorpen Women’s T3 Running Precision Fit ECO sukka

Alkaen 18,95 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä

Lorpen Women’s T3 Running Precision Fit ECO on tekninen sukka joka on suunniteltu erityisesti juoksuun ja se istuu täydellisesti naisten jalkamalliin. Erittäin kevyt ja kulutusta kestävä juoksusukka, jonka valmistuksessa on hyödynnetty ekologisesti kierrätyskuituja. Red-Cycled nylon lisää sukkaan kestävyyttä ja iskunvaimennusta. Sukissa on hyödynnetty myös SLS-teknologiaa. Kaksinkertainen kieleke varressa antaa suojaa kengän aiheuttamaa hankausta vastaan.  

Tämä urheilusukka sopii kaikkiin vuodenaikoihin, mutta kovilla pakkasilla juostessa suosittelemme valitsemaan hieman lämpimämmän sukkamallin.  

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. Sukissa on kolme kerrosta (T3-teknologia), jonka ansiosta saadaan aikaan maksimaalinen kosteuden siirto pois jaloista. Voit siis urheilla rauhassa ja nauttia jalkoja tukevista urheilusukista, jotka pitävät jalkasi kuivina, sekä tarpeen mukaan talvella lämpiminä ja kesällä viileinä. Kerrokset ovat ohuita, joten sukka on miellyttävä jalassa, antaen kuitenkin tarvittavaa tukea ja suojaa jalalle, ehkäisten hiertymien ja rakkojen muodostumista.

Lorpen on ainoa brändi maailmassa joka valmistaa sukkia T3-teknologialla. Tämä tapahtuu yhdistämällä kolme eri lankakerrosta: Alimmaisena on ihon kanssa kosketuksissa oleva kerroslanka, joka karkottaa hikeä ja pitää ihon kuivana. Toinen kerroslanka on sukan ulko-keskiosassa siirtämässä hikeä pois iholta, sekä päällimmäisenä on vielä vahva kerroslanka, joka suojaa sukkaa kulutukselta ja pidentää sen käyttöikää. Sukkien valmistusprosessi tapahtuu osittain huolellisena käsityönä. Näin syntyy parhaimmista kuiduista valmistettu maailman paras urheilusukka.

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

 

Tekniset tiedot 

Tekninen sukka juoksuun
Vahvistettu  
Pehmusteeton
Käyttö ympäri vuoden 
T3-teknologia
Coolmax Ecomode
Paketissa sukkapari (2 sukkaa) 

Kokotaulukko: 
Naisten
S / EU: 34 – 37  
M / EU: 38 – 41  

 

39% Red-Cycled Nylon, 25% Coolmax EcoMade, 19% Stretch Nylon with Lycra, 17% Tencel

Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023