Nikwax Tech wash / TX.Direct 300 ml

26,95 €
Hyvin saatavilla

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Nikwax Tech wash / TX-Direct on kätevä 2 x 300 ml duopakkaus, jossa on mukana sekä pesuaine Tech Wash ja kyllästysaine TX-Direct. Tuotteet on tarkoitettu esim. Gore-Tex varusteiden ja muiden vedenpitävien vaatteiden pesuun ja huoltamiseen.
 
Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat vaatteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja kyllästät puhdistetun vaatteen violetilla tuotteella. 

Nikwax-jälkihoitotuotteita käyttämällä saat pidettyä ulkoiluvarusteesi paremmassa kunnossa pidempään, ja tunnet olosi lämpimäksi, kuivaksi ja mukavaksi. Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia, biohajoavia ja turvallisia käyttää myös kotona, eikä niitä ole testattu eläimillä. Nikwax-tuotteet eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Tuotteet eivät myöskään vaadi erillistä lämpökäsittelyä. 

TECH WASH 300ML: Kuorivaatteiden ja vedenpitävien kankaiden hellävarainen pesuaine, joka säilyttää kankaan pintakyllästeen, palauttaa kankaan hengittävyyden ja parantaa siten sen suorituskykyä. Puhdistaa lian ja pesuainejäämät. Käytetään tavallisessa pesukoneessa. 

TX.DIRECT WASH-IN 300ML: Maailman paras tehokas hengittävien vedenpitävien vaatteiden kyllästyskäsittely, jonka käyttö on helppoa, turvallista ja nopeaa.  Ei sisällä PFC-yhdisteitä eikä liuottimia, ei vaadi rumpukuivausta. Soveltuu kaikille keinokuitukankaille, myös kalvottomille. Tuote kiinnittyy vaatteen pintaan tavallisessa pesukoneessa. 

 

Tekniset tiedot
 
Tuplapakkaus vedenpitävien varusteiden pesuun ja kyllästämiseen
Sisältää pesuaineen, sekä pestävän kyllästeen
2 x 300 ml  

Lue hoito-opas
Lue Käyttöturvallisuustiedote Tech Wash 
Lue Käyttöturvallisuustiedote Tx.Direct 

 

Lisätietoja
Tuotenro 0103
EAN koodi 5020716010303
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023