Stanley The Artisan termospullo 1L, Black Moon

89,90 € 72,50 €
Hyvin saatavilla

Maksimi 30 merkkiä

Lämpöä, kestävyyttä ja tyyliä. 110 vuoden kokemuksen pohjalta Stanleyn Artisan -mallisto lisää päivitettyä huipputeknologiaa ja harkittuja ominaisuuksia Stanleyn legendaariseen kestävyyteen ja tyyliin, tarjotakseen vertaansa vailla olevan premium-kokoelman. 

1,0 litran Stanley The Artisan termospullo on valmistettu kierrätetystä teräksestä, ja se on luonnollisesti BPA-vapaa. The Artisan tarjoaa huippuunsa hiotun suorituskyvyn lisäksi myös erittäin kauniin ja kestävän termoksen jokapäiväiseen käyttöön. Musta "Black Moon" viimeistely mukailee kuun pintakuviota ja erottuu varmasti edukseen. 

Stanleyn 4D Thermology™ -tyhjiöeristys on tällä hetkellä ehdottomasti markkinoiden paras termostuotteiden eristys. Sen modernin teknologian ansiosta esimerkiksi 1,0 litran vetoiset Artisan termospullot pitävät juoman kuumana huikean 35 tunnin ajan! Teräksinen rakenne huolehtii että Stanley myös kestää kovaa käyttöä ja pesun astianpesukoneessa. The Artisan on myös ekologinen valinta johtuen sen kierrätetyistä materiaaleista, sekä kestävyydestä ja 25 vuoden takuusta. 

 

Tekniset tiedot

Premium termospullo
4D Thermology™ moderni tyhjiöeristys
Tilavuus: 1,0 litraa
Juoma kuumana: 35 h  
Juoma kylmänä: 37 h 
Tuplaseinämäinen korkki toimii myös mukina
Voidaan pestä astianpesukoneessa
Viimeistelty pintakuviointi 
Kahvaton

Materiaali: Kierrätetty 0.8 mm 18/8 ruostumaton teräs
BPA-vapaa

 

4D Thermology™ moderni tyhjiöeristys: Perinteiseen Stanleyn tyhjiöeristykseen on lisätty kuparipinnoite ja foliovuoraus, ensiluokkaisen suorituskyvyn saavuttamiseksi. Yhteensä neljä eri kerrosta pitävät lämmön jopa 30 % pidempään kuin perinteinen tyhjiöeristys. 

Lisätietoja
Tuotenro 10-11428-005
EAN koodi 1210001944039
Väri Musta
Pakkaus Blister
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023