Tatonka First Aid Pack ensiapureppu

89,95 €
Tuote vähissä, tilaa nopeasti

Tatonka Fist Aid Packback ensiapureppu on laadukas, ergonimisesti suunniteltu kestävä reppu, johon keräät kaikki tarvittavat ensiapuvälineet myös maastossa kuljetettavaan muotoon. Reppu jättää kätesi vapaaksi ja helpottaa liikkumista ensiapua tarvitsevan luo, esimerkiksi metsässä.

Tämä ensiapulaukku on suunniteltu aktiiviseen ulkokäyttöön erityisesti esim. ensiapuryhmille, urheiluseuroille urheilukilpailuihin jne. Se on ergonomisesti muotoiltu, varustettu pehmustetuilla olkaimilla, ja siinä on myös kiinnityshihnat eteen vyötärölle ja lantiolle, joten reppu pysyy tiiviisti mukana myös esim. juostessa, ja se voidaan helposti ottaa mukaan myös vaikeapääsyisiin paikkoihin kuten esim. maastojuoksukilpailujen radalle. 

Reppua on mukava pitää selässä myös erilaisten tapahtumien ensiapupäivystyksessä ja suuren väkijoukon seassa kuljettaessa. Näin se sopiikin hyvin myös erilaisiin suurtapahtumiin, kuten festareille, liikkuvan ensiapuhenkilöstön käyttöön. EA-repussa on useita läpinäkyviä taskuja joihin välineet on helppo sijoittaa ja repun avaamalla näkee heti mikä tarvike missäkin on. Säästät arvokasta aikaa ensiaputilanteessa kun varusteita ei tarvitse etsiä. Repun edessä oleva symboli on yleinen ensiapumerkki, valkoinen risti vihreällä pohjalla. 

Huomioithan että reppu ei sisällä valmiita EA-tarvikkeita.  

Siouxien kielellä Tatonka tarkoittaa biisonia. Alkuperäisamerikkalaisille biisoni on edelleen pyhä eläin. Se on luonnon, vapauden, erämaan ja voiman symboli. Tatonkan tuotteiden valmistuksessa käytetään vain huolellisesti testattuja turvallisia ja vahvoja materiaaleja, joten ne kestävät kovaa käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita. Tatonka on saksalainen yritys, jonka tarkkaan valvotut tehtaat sijaitsevat Vietnamissa. 

 

Tekniset tiedot
 
Ensiapureppu 
Tilavuus: 20 litraa
Koko noin: 45 x 37 x 22 cm
Kangas: 420 HD Nylon
Ei sisällä EA-välineitä 
Heijastavat raidat 
Punainen 
Paino tyhjänä 650 g 

Lisätietoja
Tuotenro 2730015
EAN koodi 401323600504
Väri Punainen
Sisus Tyhjä
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023