Nikwax Tech Wash Travel Gel 100 ml

8,95 € 7,22 €
Hyvin saatavilla

Tekninen puhdistusaine vedenpitäville vaatteille.

Nikwax Tech Wash Travel Gel on kuorivaatteiden ja vedenpitävien kankaiden hellävarainen pesuainegeeli, joka säilyttää kankaan pintakyllästeen, palauttaa kankaan hengittävyyden ja parantaa siten sen suorituskykyä. Puhdistaa lian ja pesuainejäämät. Ei kuluta päällikankaan kyllästettä kuorivaatteissa. Suositellaan esimerkiksi Gore-Tex -tuotteille ja tekokuituisille makuupusseille. Näppärän kokoinen 100 ml matkapakkaus jotta voit pestä esimerkiksi Gore-Tex vaatteita turvallisesti ja ekologisesti myös matkoillasi. 

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat vaatteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja sen jälkeen kyllästät puhdistetun vaatteen violetilla tuotteella.  

Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Ympäristöystävällinen sekä biohajoava.

 

Tekniset tiedot
 
Pesuaine esim. Gore-Tex varusteiden pesuun
Voidaan käyttää käsinpesussa 
Matkakokoinen geelipakkaus
Säilyttää ja elvyttää pestävän tuotteen ominaisuudet
Puhdistaa vaatteet ja tuotteet kuluttamatta kuorivaatteen kyllästettä 
1 x 100 ml 

 

Lue hoito-opas
Lue Käyttöturvallisuustiedote

Lisätietoja
Tuotenro 184
EAN koodi 5020716184004
Väri Vihreä
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023