Perfect Brew Pour Over Set

49,90 €
Hyvin saatavilla

Maksimi 30 merkkiä

Kahvittelijan tarpeisiin erinomainen setti, joka sisältää Stanleyn termosmukin sekä teräksisen kahvinsuodattimen, joka ei suodatinpapereita kaipaa. Kuljeta kuuma vesi mukanasi Stanley termospullossa, tai keitä vesi vaikka retkikeittimellä, saat kuumaa ja tuoretta kahvia missä ikinä oletkin. Pakkaus on myös erinomainen lahjaidea. 


The Legendary Camp Mug 0.35L -termosmuki

Tyylikäs ja kestävä, ruostumattomasta teräksestä valmistettu, kannellinen muki rajuimmillekin retkille. Tyhjiöeristys pitää juoman lämpimänä 1,5 tunnin ajan ja takaa myös sen että et polta huuliasi kuten perinteisissä peltimukeissa. Kuten muutkin Stanley tuotteet on tämäkin täysin BPA -vapaa ja tottakai, tämäkin muki voidaan pestä astianpesukoneessa.

Termosmukin ominaisuudet:
Juoma kuumana: 1,5 h
Juoma kylmänä: 3 h
Mitat: 120 x 99 x 108 mm
Paino: 300 g

 


Classic Perfect – Brew Pour Over -kahvinsuodatin

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kahvinsuodatin 1 - 6 kupilliselle. Suodattimen sisällä mitta-asteikko jonka avulla saat juuri oikean vahvuisen kahvin. Soveltuu käytettäväksi myös termospullon kanssa.

Kahvinsuodattimen ominaisuudet:
Erillistä suodatinpaperia ei tarvita. 
Voidaan pestä astianpesukoneessa. 

 

Ohje: Aseta suodatin mukin päälle, lusikoi kahvinpurut suodattimeen ja lisää kuuma vesi. Anna kahvin tekeytyä muutama minuutti. 

 

Lisätietoja
Tuotenro 10-09566-043
EAN koodi 6939236408394
Video
Pakkaus Rasia
© 2020 Nordic Trail Oy. All Rights Reserved.