Toimitusehdot

Yleistä

Nordictrail.fi-verkkokauppa on Nordic Trail Oy:n ylläpitämä, laadukkaisiin tuotteisiin erikoistunut kotimainen verkkokauppa. Suomalainen Nordic Trail Oy on muun muassa Leatherman-monitoimityökalujen, Ledlenser-valaisinten sekä Zippo- ja Stanley-tuotteiden virallinen maahantuoja Suomessa.

Tilaukset ja toimitusehdot

Tilatessasi tuotteita Nordictrail.fi-sivuilla olevasta verkkokaupasta tilaustietosi lähtevät suoraan Nordic Trail Oy:lle (tuotteiden virallinen maahantuoja), joka toimittaa tuotteet omasta varastosta. Tilauksen jättämisen jälkeen käsittelemme tilauksesi viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Tilauksesta saat vahvistuksen tilauksen yhteydessä antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tilaamalla Nordictrail.fi verkkokaupasta hyväksyt nämä toimitusehdot. Tuotteita myydään 18 vuotta täyttäneille henkilöasiakkaille tai yrityksille/yhteisöille Suomessa. Tekemällä tilauksen vakuutat, että olet 18 vuotta täyttänyt.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Maksaessasi Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Nordic Trail Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj. Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Ohjelmakaari 10 40500 JYVÄSKYLÄ Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Toimitukset

Ilman merkintää/personointia tilatut tuotteet toimitetaan 4 arkipäivän ja merkinnällä varustetut personoidut tuotteet 10 arkipäivän sisällä tilauksesta antamaasi kotimaan toimitusosoitteeseen. Tarvittaessa/erikseen pyydettäessä toimitamme personoidut tuotteet lyhyemmälläkin toimitusajalla. Poikkeustilanteessa pidätämme oikeuden perua tilauksen tai muuttaa toimitusehtoja ja toimitusaikaa.

Alennukset

Huom! Yli 30 kappaleen tilauksissa ota yhteyttä myyntiimme. Saat meiltä erillisen tarjouksen!

Toimituskulut

Emme veloita toimituskuluja tilattavista tuotteista.

Peruutukset

Tilaus on mahdollista peruttaa 14 päivän kuluessa siitä, kun sekä tuotteet että tilausvahvistus ovat tulleet perille. Voit tehdä peruuttamisilmoituksen tilauksesta peruuttamisajan sisällä, jonka jälkeen palautat tuotteet takaisin meille kohtuullisessa ajassa.

Reklamaatio

Tuotereklamaatioissa ota viipymättä yhteyttä myyntiimme. Toimitamme uuden tai vastaavan tuotteen virheellisen tilalle. Hyvitämme hyväksytyn reklamaation.

Force majeure

Emme vastaa ylivoimaisen esteen (Force majeure) aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Turvallisuus

Kaikki Nordictrail.fi-verkkokaupassa antamasi asiakastiedot ovat luottamuksellisia eikä niitä missään tilanteessa luovuteta ulkopuolisille tahoille. Huom! Suostumuksellasi tietoja voidaan käyttää Nordic Trail Oy:n omaan markkinointiin.

Nordictrail.fi-verkkokaupan ylläpitäjän yhteystiedot

Nordic Trail Oy

Y-tunnus: 1748934-0

PL 2227

96201 Rovaniemi

p. 0207 310 431

Soittajahinnat:
Matkapuhelin- / paikallispuhelinmaksu.

myynti@nordictrail.fi

Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

1. Rekisterinpitäjä Nordic Trail Oy Y-tunnus: 1748934-0 PL 2227, 96201 Rovaniemi Arvonlisäveronumero: FI17489340

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö Anne Vuolli p. 040 516 4444 anne.vuolli@nordictrail.fi

3. Rekisterin nimi Nordic Trailin asiakastietokanta

4. Rekisterin pitämisen peruste Asiakassuhde.

5. Rekisterin käyttötarkoitus Henkilötietoja käytetään laskutukseen ja maksujen perintään sekä asiakkaan suostumuksella posti- ja sähköpostimarkkinointiin.

6. Rekisterin sisältämät tiedot Nimi Osoite Puhelinnumero Sähköposti Laskutukseen ja perintään liittyvät tiedot Rekisteritiedot saadaan verkkokaupasta tilanneilta asiakkailta tai markkinatutkimuksiin ja kilpailuihin osallistuneilta henkilöiltä.

7. Tietojen luovutus Nordic Trail Oy ei luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.

8. Rekisterin suojaus Rekisterin käyttöoikeus edellyttää hallintasovelluksen käyttäjätunnusta ja salasanaa.

Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023