Tuotetakuu

Tällä sivulla voit tutustua tarkemmin takuu- ja huoltopalvelumme yksityiskohtiin merkkikohtaisesti.

 

Takuuhuollon osoite: Nordic Trail Oy, PL 2227, 96201 Rovaniemi

 

Kirjoita aina mukaan selkeä saate, josta ilmenee:

1. Mikä tuotteessa on vialla

2. Lähettäjän nimi, osoite ja puhelinnumero tai sähköpostiosoite.

3. Palautustiedot, mikäli erit kuin lähettäjällä.

 

Halutessasi voit tulostaa tästä  huoltosaatteen.

 

Leatherman-monitoimityökalut

Mikäli 25 vuoden kuluessa ostopäivästä havaitset Leatherman-työkalussasi joko materiaali- tai valmistusvirheen, palauta pelkkä työkalu ilman koteloa Nordic Trailiin (emme voi ottaa vastuuta työkaluista, jotka eivät saavu meille, joten voit halutessasi kirjata lähetyksen). Tämä takuu ei koske työkalun väärinkäyttöä, siitä seuraavia vikoja, Tool Adapterin vaihtokärkiä, koteloa tai värin kulumista. Suosittelemme, että vaihdat työkalun kotelon tarvittaessa. Pyrimme korjaamaan takuukorjaukseen tulevan tuotteen samana päivänä kun se saapuu takuuhuoltoomme. Seuraavana päivänä tarkistamme korjatun tuotteen toimivuuden ja lähetämme tuotteen takaisin asiakkaalle. Mikäli tuotteeseen ei löydy varaosia, voidaan tuote korvata vastaavalla tuotteella. Jos varaosien puutteen vuoksi takuuhuoltoon lähetetty Leatherman-monitoimikalu vaihdetaan, ei rikkinäistä työkalua ole mahdollista palauttaa.

Ledlenser -valaisimet

Ledlenser -valaisinten takuu on 5 vuotta ostopäivästä lukien. (Pidennetty takuuaika koskee kaikkia Ledlenser-tuotteita, joiden ostokuitti on päivätty 1.1.2016 tai sen jälkeen. Ennen vuotta 2016 ostetuilla Ledlenser -valaisimilla on 2 vuoden takuu ostopäivästä lukien. ) Rekisteröimällä valaisimen netissä ja käyttämällä tuotteen pakkauksesta löytyvää yksilöllistä koodia, pitenee tuotteen takuu 7 vuoteen. Ledlenser K-sarjan sekä Solidline malliston takuu on 2 vuotta. Solidline takuuta ei ole mahdollista pidentää rekisteröimällä. Takuu kattaa valmistusvirheestä aiheutuneet viat. Takuu ei kata paristoja. Aina ennen valaisimen lähettämistä testaa valaisimen toiminta uusilla paristoilla tai täyteen ladatuillla akuilla. Tarkista myös ovatko akku/paristot vuotaneet. Kaikkia vuototapauksia takuu ei korvaa, ne käsitellään jokainen tapauskohtaisesti. Jos tuote on jäänyt puristuksiin, sulanut kuumuudessa, vika johtuu valaisimen likaantumisesta tai vastaavasta, ei takuu korvaa ko. tuotetta. Mikäli tuotteeseen ei löydy varaosia, voidaan tuote korvata uudella vastaavalla tuotteella. Takuuhuoltoon lähetettävän valaisimen mukana on oltava ostokuitti, josta ilmenee valaisimen ostopäivä. 

Stanley

Stanleyn 25 vuoden takuu kattaa kaikkien Stanley-tuotteiden toiminto-, materiaali- ja valmistusvirheet. Takuu ei kata normaalia kulumista, viiltoja, naarmuja tai iskujen tai onnettomuuksien aiheuttamia vikoja eikä tuotteen käyttämisestä aiheutuneita vahinkoja. Mikäli takuukäsittelyyn lähetettyä mallia ei enää ole saatavilla, voidaan tuote korvata uudella vastaavalla tuotteella.

 

Takuuhuollon osoite:   Nordic Trail Oy PL 2227 96201 ROVANIEMI

Lisätietoja huoltoon liittyvistä asioista saatte arkisin klo 8–16 puhelimitse numerosta 0207 310 435 tai sähköpostitse osoitteesta huolto(at)nordictrail.fi

 

Mikäli korjaukseen halutaan lähettää tuote, jonka takuuaika on päättynyt, tulee asiasta sopia huollon kanssa ennen lähettämistä sähköpostitse huolto(at)nordictrail.fi.

© 2020 Nordic Trail Oy. All Rights Reserved.