Stanley termospullo Classic 1,9L

74,90 € 60,40 €
Tuote vähissä, tilaa nopeasti

Maksimi 30 merkkiä

Tästä riittää isommallekin porukalle, erittäin isokokoinen ja kestävä termospullo joko kuumalle tai kylmälle juomalle. Juoma pysyy kuumana 45 tunnin ajan, joten pidemmälläkin retkellä voi nauttia höyryävää kahvia, teetä tai kaakaota. Kesähelteellä voit pakata pulloon kylmää juomaa, ja jääpalojen kanssa kylmyys säilyy jopa päiviä! Kätevä pullo ympärivuotiseen käyttöön. 

Stanleyn Classic-sarja on uudistunut. Yli vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Uudistettu rakenne varmistaa että Stanleyn termostuotteet ovat osa arkea ja vapaa-aikaa vielä seuraavatkin sata vuotta. 

Uusi Classic-sarja on nyt entistäkin kestävämpi. Astianpesukoneen kestävien termospullojen ulkomuodosta ei ole tingitty, vaan suurimmat muutokset on tehty pullojen sisärakenteeseen. Uudistuneen tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termospullo kestää paremmin pudottelua ja osumia. Pullo säilyttää muotonsa, pysyy tiiviinä ja sisältö höyryävän kuumana.

1,9 litran termospullo pitää juoman kuumana nyt jopa 45 tunnin ajan (aikaisemmin 32 tuntia). Isojen pullojen kahva on myös kokenut uudistuksen ja on nyt miellyttävämpi ja pitävämpi kädessä, sekä myös käytössä äänettömämpi. Lisäksi pullojen tippalukkoa on paranneltu. 

 

  • Tilavuus: 1,9 l
  • Juoma kuumana: 45 h
  • Juoma kylmänä: 2 päivää
  • Paino tyhjänä: 1,1 kg
  • Mitat: 111 x 131 x 373 mm 
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa 

 

Lisätietoja
Tuotenro 10-07934-003
EAN koodi 6939236347587
Pakkaus Blister
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023