Stanley termospullo Classic 1.4L

64,90 € 52,34 €
Hyvin saatavilla

Maksimi 30 merkkiä

1.4 litran termospullosta riittää myös kavereille jaettavaksi. Juoma pysyy kuumana 40 tunnin ajan, joten pidemmälläkin retkellä voi nauttia höyryävää kahvia, teetä tai kaakaota. Kesähelteellä voit pakata pulloon kylmää juomaa, ja jääpalojen kanssa kylmyys säilyy jopa päiviä! 

Stanleyn Classic-sarja on uudistunut. Yli vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Uudistettu rakenne varmistaa että Stanleyn termostuotteet ovat osa arkea ja vapaa-aikaa vielä seuraavatkin sata vuotta.

Uusi Classic-sarja on nyt entistäkin kestävämpi. Astianpesukoneen kestävien termospullojen ulkomuodosta ei ole tingitty, vaan suurimmat muutokset on tehty pullojen sisärakenteeseen. Uudistuneen tyhjiöeristysrakenteen ansiosta termospullo kestää paremmin pudottelua ja osumia. Pullo säilyttää muotonsa, pysyy tiiviinä ja sisältö höyryävän kuumana.

Isompien pullojen muutokset ovat termospulloissa suurimpia, sillä 1,3 litran pullo on nyt 1,4 litran kokoinen, ja pitää juoman kuumana 40 tuntia entisen
28 tunnin sijaan. Isojen pullojen kahva on myös kokenut uudistuksen ja on nyt miellyttävämpi ja pitävämpi kädessä, sekä myös käytössä äänettömämpi. Lisäksi pullojen tippalukkoa on paranneltu. 

 

  • Tilavuus: 1,4 l
  • Juoma kuumana: 40 h
  • Juoma kylmänä: 35 h
  • Paino tyhjänä: 0,94 kg
  • Mitat: 99 x 120 x 358 mm 
  • Voidaan pestä astianpesukoneessa 
Lisätietoja
Tuotenro 10-08265-001
EAN koodi 6939236347907
Pakkaus Blister
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023