Tatonka Barrel Travel Bag laukku M - 65 L

Alkaen 154,95 € 124,96 €
Hyvin saatavilla
Vain %1 jäljellä

Tatonkan Barrel M-kokoisen duffelilaukun tilavuus on 65 litraa. Jotta laukkua olisi helppo kantaa ja käyttää monipuolisesti, se on varustettu tukevilla repun olkahihnoilla, jotka voidaan säilyttää vetoketjullisessa taskussa aina silloin kun niitä ei käytetä. Voit siis halutessasi kantaa laukkua myös selässä repun tavoin. Tatonka Barrel M on valmistettu kestävästä ja helppohoitoisesta suojapeitteestä, joka tunnetaan myös kuorma-autojen ja rekkojen pressumateriaalina. Se kestää kulutusta, erilaisia sääolosuhteita ja on myös helppo pyyhkäistä puhtaaksi kostealla liinalla. 

Erinomainen laukku käytettäväksi esimerkiksi urheilukassina tai reissulaukkuna. Suuri aukko mahdollistaa putkikassin nopean ja helpon pakkaamisen ja tavarat myös löytyvät helposti esim. treeneissä. Pienemmät tavarat voidaan säilyttää litteässä vetoketjullisessa verkkotaskussa kannen alla, tai sisätaskuissa päälokerossa.

Siouxien kielellä Tatonka tarkoittaa biisonia. Alkuperäisamerikkalaisille biisoni on edelleen pyhä eläin. Se on luonnon, vapauden, erämaan ja voiman symboli. Tatonkan tuotteiden valmistuksessa käytetään vain huolellisesti testattuja turvallisia ja vahvoja materiaaleja, joten ne kestävät kovaa käyttöä ja erilaisia sääolosuhteita. Tatonkan tuotteet valmistetaan Tatonkan omilla, tarkkaan valvotuilla ”Open Factory” tehtailla Vietnamissa.

 

Tekniset tiedot 

Laadukas putkikassi
Kestävät ja helposti puhdistettavat materiaalit
Mitat: 61 x 38 x 38 cm
Koko: M 
Tilavuus: 65 litraa

Materiaalit: Textreme 6.6, Tarpaulin 1000. Koostumus 100% polyesteriä. Teksturoitu polyesterimateriaali 600 den on kestävää, värinkestävää ja monipuolista. PU-pinnoitettu säänkestävän viimeistelyn saavuttamiseksi.

Lisätietoja
Pakkaus Muu
Sisus Tyhjä
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023