Stanley Milestones termospullot, eri malleja

Alkaen 99,90 € 99,90 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä
Musta loppuunmyyty

Stanleyn juhlavuoden The Milestones -mallisto 

Vuonna 2023 juhlitaan Stanleyn 110 vuotista taivalta! 1913 alkanut Stanleyn tarina on William Stanley jr:n käsialaa, kun hän keksi yhdistää tyhjiöeristyksen ja teräksen lujuuden kannettavaan termospulloon. Näin syntyi jo yli sata vuotta kestänyt innovaatio, terästermospullo. 

Stanleyn vuosikertakokoelman Milestones termospullot kunnioittavat perinteitä ja sarjan 1 litran vetoiset terästermospullot on muotoiltu näyttämään vanhoilta klassikoilta, tietysti modernilla tyhjiöeristyksellä ja pettämättömällä laadulla. Stanley Milestones termokset tarjoavat kuumaa juomaa huikean 35 tunnin ajan.

Valittavana on Stanleyn alkuaikojen 1920-luvun tummanpuhuva Black Patina, 1940-luvun viinipunainen / punaruskea Garnet Gloss, sekä tuttu klassikkovärinen, 1960-luvun Vintage Green. Pullojen korkeissa on tyylikäs vanhan ajan korkkipäällyste, sekä huolelliset koristeviimeistelyt, kuten etsatut logot ja terästermospullon keksijän, William Stanley jr:n etsattu signeeraus pullojen alaosassa.  

Stanleyn uusi 4D Thermology™ tyhjiöeristys on tällä hetkellä ehdottomasti markkinoiden paras termospullojen eristys. Sen modernin teknologian ansiosta 1,0 litran vetoiset Milestones termospullot pitävät juoman kuumana huikean 35 tunnin ajan! Esimerkiksi Stanleyn Classic sarjan saman kokoiset 1,0 litran termospullot pitävät juoman kuumana 24 tuntia.

4D Thermology™ on suunniteltu pitämään juoma höyryävän kuumana ankarissakin olosuhteissa, ja termospullon teräksinen rakenne huolehtii että Stanleyn termospullo myös kestää kovaa käyttöä. Uudella Milestones-mallistolla on Stanleyn tuttu 25 vuoden tuotetakuu.

 

Tekniset tiedot
 

Vetoisuus: 1 litra
Juoma kuumana: 35 h 
Materiaali ruostumaton teräs, ei lasisia särkyviä osia
4D Thermology™ moderni tyhjiöeristys 
25 vuoden takuu
BPA-vapaat materiaalit 
Voidaan pestä astianpesukoneessa
Kolme eri vaihtoehtoa

Toimitetaan lahjarasiassa

1920-luku: Black Patina, musta (loppuunmyyty!)
1940-luku: Garnet Gloss, viininpunainen / punaruskea 
1960-luku: Vintage Green, vihreä 

Lisätietoja
Pakkaus Muu
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023