Nikwax SoftShell Proof 300 ml

18,95 € 15,28 €
Hyvin saatavilla

Tehokas vesipohjainen wash-in kylläste softshell-vaatteille. Ei vaadi rumpukuivausta tai muuta lämpökäsittelyä. Nikwax Softshell Proof sopii kaikille softshell-vaatteille ja parantaa niiden vedenhylkivyyttä. Yhdestä pullosta riittää kyllästettä noin kolmeen asuun, vaatteiden koosta riippuen. Suositellaan Gore Windstopper -vaatteille, Windblocille, Schoellerille ja Polartecille.

Vesitiiviiden vaatteiden, jalkineiden ja varusteiden DWR-pinnoite ja hengittävyys voidaan palauttaa puhdistamalla ja kyllästämällä ne Nikwaxin palkituilla jälkihoitotuotteilla. Parhaimpaan tulokseen pääset kun puhdistat vaatteen ensin vihreällä Nikwax tuotteella, ja sen jälkeen kyllästät puhdistetun vaatteen violetilla tuotteella.  

Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Ympäristöystävällinen sekä biohajoava. Ekologinen valinta softshell varusteiden huoltamiseen! 

 

Tekniset tiedot

Kylläste softshell tuotteille
Käytetään pesukoneessa
1 x 300 ml  

 

Lue hoito-opas 
Lue Käyttöturvallisuustiedote

Lisätietoja
Tuotenro 451
EAN koodi 5020716451007
Väri Violetti
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023