NEO9R

Alkaen 109,00 €
Hyvin saatavilla
Vain %1 jäljellä

NEO9R on ehdoton voimanpesä sporttisten otsavalaisimien joukossa. Äärimmäisen valovoimansa ja kestävyytensä ansiosta NEO9R on todellinen legenda pimeillä poluilla. Juoksuun ja muihin nopeatempoisiin lajeihin suunniteltu valokuvio valaisee tasaisesti ja tehokkaasti sekä lähelle että kauas. Painon jakautuminen valaisinpään ja akun välillä takaa täydellisen tasapainon ja käyttömukavuuden, voit myös säätää valaisinpäätä haluamaasi asentoon. NEO9R otsalamppu on helppo ladata magneettisen latausjohdon avulla, joka toimitetaan pakkauksen mukana.

Ergonominen muotoilu tuo käyttäjälleen erinomaisen istuvuuden ja käyttömukavuuden ulkoilun aikana. NEO9R:n mukana toimitetaan myös valjaat, joihin voi halutessaan kiinnittää valaisimen. Valjaat antavat lisämukavuutta ryhmäjuoksuun, kun juoksukaverin valaisin ei häikäise silmään. Toki valjaat ovat miellyttävä tapa käyttää valaisinta myös yksin juostessa. Voit kiinnittää valjaat lanteille tai käyttää niitä rintavaljaina. 

Ledlenser NEO9R takaa sinulle 360° näkyvyyden liikenteessä ja kaupunkiolosuhteissa liikuttaessa, punaisena vilkkuvan takavalon ja heijastavan päänauhan ansiosta. Erinomainen polkujuoksuvalaisin. 

 

Tekniset tiedot:

Ladattava
Akku: 1 x Li-ion 3.7V 5000 mAh
Paino: 199 grammaa akun kanssa
Valovoima: 1200 (boost) / 600 / 200  / 20 lm
Valon kantama: 200 / 120 / 60 / 5 m
Takana huomiovalo
Kääntyvä valaisinpää
Kuljetuslukitus
IP54

Mukana rintavaljaat 

Lue lisää NEO-sarjan otsalamput artikkelista.

 

Lisätietoja
Pakkaus Blister
© 2022 Nordic Trail Oy. All Rights Reserved.