Lorpen T2 Liner Merino ECO Unisex sukka

Alkaen 21,95 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä

Lorpen T2 Liner Merino ECO on unisex-alussukka, joka sopii mihin tahansa vuodenaikaan, mutta on erityisen hyvä valinta alussukaksi koville pakkasille. Innovatiivinen, erittäin kevyt ja ohut urheilusukka, jonka valmistuksessa on käytetty luonnollista merinovillaa hyvän lämmöneristävyyden takaamiseksi.

Lorpen T2 Liner Merino ECO on suunniteltu käytettäväksi sellaisenaan, tai yhdistettynä toisen sukan kanssa talven hyytävillä pakkasilla. Se lämmittää sopivasti, mutta antaa ihon hengittää ja poistaa myös kosteutta jalasta. Teknisen sukan pääkuidut on valmistettu kierrätyskuiduista ja onkin erittäin ekologinen valinta tekniseksi sukaksi. Merinovilla on hienoksi poimutettua ja pehmeää villaa, jonka ydin on hydrofiilinen ja hengittävä. Hieno mikronin halkaisija varmistaa, että kuitu tuntuu pehmeältä ja mukavalta ihoa vasten, joten näitä sukkia on todella miellyttävä pitää jalassa myös toisten sukkien alla. Lorpen sukissa käytetään vain mulesing-vapaata villaa. Sukassa on myös kierrätettyä nylonia. Se on peräisin kalaverkoista, joiden elinikä kalastusteollisuudelle on päättynyt. Lycra® puolestaan on synteettinen elastaanikuitu, joka voi venyä jopa kuusi kertaa pituutensa ja palata alkuperäiseen tilaansa, kerta toisensa jälkeen. Näin sukka pysyy hyvin muodossaan käyttökerrasta toiseen. 

Lorpen on yksi urheilusukkien johtava valmistaja, ja nämä sukat tunnetaan ympäri maailman kestävyydestään ja erittäin korkeasta laadusta. 

Lorpen sukat valmistetaan Euroopassa, Espanjan Pyreneillä.

 

Tekniset tiedot

Unisex-malli 
Hyvä alussukka koville pakkasille
Vahvisteet kantapäässä ja sukan päässä
Pehmusteeton 
T2-teknologia 
Kaikkeen urheiluun
Paketissa sukkapari (2 sukkaa)  

Kokotaulukko: 
Koko S: 35 – 38 
Koko M: 39 – 42 
Koko L: 43 – 46 

59% Merino Wool, 21% Stretch Nylon with Lycra, 20% Red-Cycle Nylon

Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023