Laken Futura Junior alumiininen juomapullo 0,6L Superhero

17,90 € 14,44 €
Hyvin saatavilla
Superhero

Laken Futura junior juomapullo on valmistettu 100% kierrätetystä alumiinista Espanjassa. Se on erittäin kevyt alumiininen juomapullo, joka sopii myös happamille ja hiilihapotetuille juomille. 600 ml:n tilavuudella ja Futura-korkilla tästä uudelleenkäytettävästä alumiinipullosta tulee erottamaton kumppani sekä lasten että aikuisten jokapäiväisiin seikkailuihin. Tämä pullo on väriltään keltainen ja se on kuvioitu supersankari-teemalla. 

Lapsille suunnatuissa Laken Futura -pulloissa on värikäs, viimeistelty ulkopinnoite hauskalla kuviolla. Pullot ovat turvallisia käyttää, sillä niiden valmistuksessa ei ole käytetty ftalaatteja, pullot on tehty BPA-vapaista ja laadukkaista kierrätysmateriaaleista, eivätkä ne sisällä myöskään lyijyä. Vesipullo on helppo ripustaa vaikkapa reppuun roikkumaan retkillä, korkissa olevan reiän ansiosta. Tyhjä pullo on myös helppo ja kevyt kantaa kotiin, sillä 0,6 litran pullolla on painoa vain hieman yli 100 grammaa. Mainio valinta pidemmillekin retkille, sekä myös kotiin tai automatkoille juomapulloksi. 

Laken juomapullot on tarkoitettu kylmille juomille. Suosittelemme Laken Futura -pullolle käsinpesua, jotta kapeakaulainen pullo puhdistuu kunnolla. Huuhtele pullo vedellä ennen ensimmäistä käyttöä ja kuivata jättämällä korkki auki. Pullo voidaan kierrättää sen käyttöiän lopussa, joten Laken on todellakin ekologinen valinta juomapulloksi. 

Unohda kertakäyttöiset muovipullot ja hanki käyttöä kestävä alumiininen juomapullo. Laken on perustettu vuonna 1912, joten nämä pullot valmistuvat Euroopassa yli sadan vuoden vankalla kokemuksella. 

 

Tekniset tiedot

Valmistettu eurooppalaisesta kierrätysalumiinista
Lasten juomapullo, sopii myös aikuisille!
Kevyt ja kestävä
Tiivis kierrekorkki  
Kapea kaula 
Vetoisuus 0,6 litraa 
Paino: 103 grammaa 
Turvalliset BPA-vapaat materiaalit
Valmistettu Espanjassa
Ekologinen valinta juomapulloksi 

Lisätietoja
Tuotenro G60SU
EAN koodi 8412544055545
Väri Keltainen
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023