GearAid Ni Glo Gear Marker, huomiomerkki

Alkaen 6,95 € 5,60 €
Varastossa
Vain %1 jäljellä

GearAid Ni Glo Gear Marker on pieni, avaimenperäkokoinen huomiomerkki, jota voit käyttää merkkaamaan pimeässä esimerkiksi teltan ja reppujen vetoketjut, avaimet tai vaikka mökkipolun. Voit myös kiinnittää sen lemmikin kaulapantaan. Käytä missä tahansa kohteessa, jonka haluat löytää helposti pimeässä. 

Ni Glo Gear Marker on paristoton ja tritiumiton. Se latautuu auringonvalolla tai keinotekoisella valolla ja hehkuu aluksi kirkkaasti, haalistuen hitaasti pimeässä tasaisesti hohtavaksi merkiksi. Varustemarkkereita on eri värisiä, mutta huomioi että pimeässä kaikki hehkuvat keltavihreää huomioväriä. Säänkestävää, pölytiivistä ja vedenpitävää Ni Glo Gear Markeria voit käyttää huoletta vesisateessa tai lumimyräkässä. 

Markkeri latautuu suorassa valossa 10 minuutissa, mutta parhaimman tuloksen saadaksesi se kannattaa pitää suorassa auringonvalossa noin 2 tunnin ajan. Silloin valo hehkuu noin 10 tuntia pimeässä. Ni Glo Gear Markeria voit käyttää yhä uudelleen ja uudelleen, sen käyttöikä on jopa 10 vuotta. 

 

Tekniset tiedot

Vedenpitävä huomiomerkki
Strontiumoksidi, muovi
Pieni ja kevyt
Mukana avainrengas
Latautuu valolla 10 minuutissa
Koko: 5 x 1,2 cm 
Paino: n. 8 grammaa 
Kiinnitysklipsi 
IPX8

Lisätietoja
Pakkaus Blister
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023