GearAid Tenacious Tape Repair Tape korjauspaikat, GORE-TEX

10,45 € 8,43 €
Hyvin saatavilla

Kun GORE-TEX®-takkisi repeytyy, korjaat sen helposti ja nopeasti Tenacious Tape GORE-TEX -korjauspaikalla. Tämä GORE-TEX paikkasarja sisältää kaksi tarrapohjaista kankaankorjausteippiä, pyöreän ja suorakulmion (7,6 cm pyöreä ja 10 x 5 cm suorakaide). Voit myös leikata paikkalappuja itse saksilla sopivaan kokoon ja muotoon. Leikatessa vaatepaikkaa pienemmäksi kannattaa muotoilla korjauspalan nurkat pyöreiksi, ja katsoa myös että paikka on varmasti suurempi kuin itse korjattava reikä. Sopii vedenpitäviin ja hengittäviin takkeihin, ulkoiluhousuihin ja käsineisiin. 

Aseta paikka puhtaaseen vaatteeseen repeytyneen kohdan päälle, ja hankaa mahdolliset ilmakuplat keskeltä reunoihin suuntautuvin liikkein. GORE-TEX vaatteen korjaus ei ole koskaan ollut näin helppoa ja nopeaa!

Voit käyttää korjattua vaatetta tai varustetta heti, mutta paikan liimapinta saavuttaa parhaan pysyvyytensä noin vuorokaudessa. Ei vaadi lämpökäsittelyä, mutta suosittelemme että silität pienellä lämmöllä tai kuumennat paikkaa varovasti muutaman minuutin ajan parantaaksesi sen kestävyyttä. Ajan ja kevyen lämpökäsittelyn jälkeen vaatepaikka kestää myös vaatteen pesua.

GearAid Tenacious Tape Repair Tape, GORE-TEX korjauspaikat on valmistettu aidosta GORE-TEX-materiaalista todellisen vedenpitävän suojan takaamiseksi. 

 

Tekniset tiedot

GORE-TEX  korjausteippipaikat ulkovarusteille
1 kpl  7,6 cm pyöreä 
1 kpl 10 x 5 cm suorakaide
Ei vaadi ompelua
Musta

Lisätietoja
Tuotenro 15311-013
EAN koodi 021563153118
Väri Musta
Pakkaus Blister
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023