Sinustako Stanleyn yhteistyö-bloggari?

 

Amerikkalainen Stanley-PMI valmistaa tuotteita ruokien ja juomien säilytykseen ja nauttimiseen. Mallisto on laajentunut termospulloista ja -mukeista retkiruokailutuotteiden kautta myös hauskanpitoon liittyviin sheikkereihin, tuoppeihin ja coffee-to-go -tuotteisiin. Tänä vuonna Stanley on tuonut markkinoille uudet, värikkäät GoCeramivac -termosmukit ja -pullot.


Yli satavuotias brändi

Legendaaristen Stanley-termostuotteiden historia ulottuu vuoteen 1913. Vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuja: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Tuotteiden rakenne ja laadukkaat valmistusmateriaalit takaavat sen, että ne kestävät käyttöä vuosikausia ja jopa sukupolvelta toiselle.


Sinustako Stanleyn yhteistyö-bloggari?

Etsimme bloggareita Stanley-tuotteiden esilletuomiseen suomalaisessa lifestyle-ympäristössä. Haluamme näin laajentaa outdoor-piireissä jo tunnetun brändin tietoisuutta uudessa kohderyhmässä.

Yhteistyöhön ryhtyville bloggareille toimitamme kullekin kolme yhdessä bloggarin kanssa valittua Stanley-tuotetta vapaaseen käyttöön.

Bloggarit tuovat loppuvuoden ajan tuotteita esille omissa blogeissaan ja some-kanavissaan haluamallaan tavalla. Meillä puolestamme on oikeus linkittää blogeja omiin Stanley Finlandin sosiaalisen median kanaviimme. Vuoden lopussa yksi valitsemamme bloggari saa 400 euron arvoisen lahjakortin verkkokauppaamme.

Ilmoittaudu mukaan 23.9.2018 mennessä. Valitsemme bloggarit heti hakuajan päätyttyä.
Stanley-tuotteisiin voit tutustua sivuillamme: www.nordictrail.fi/stanley


Ota yhteyttä

Anne Vuolli
040 516 4444

anne.vuolli@nordictrail.fi

Nordic Trail Oy on suomalainen, laadukkaiden huippumerkkien maahantuoja ja markkinoija yli 20 vuoden kokemuksella. Valikoimiin kuuluvat muun muassa Aladdinin, Stanleyn, Leathermanin ja Ledlenserin tuotteet. Nordic Trail Oy tarjoaa laadukkaat tuotteet harrastuksiin, arkeen ja työhön.

Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023