Nikwax BaseFresh huuhteluaine 300 ml

7,95 € 6,41 €
Hyvin saatavilla

Tehokas huuhteluaine kaikille teknisille alus-ja välivaatteille ja ihoa vasten pidettäville imukykyisille vaatteille. Raikastaa, estää kehon hajujen kertymistä vaatteisiin, nopeuttaa kuivumista ja parantaa jäähdytystehoa. Nikwax Base Fresh on suunniteltu esim. teknisille alusvaatteille, sisäkerroksille ja kosteutta siirtäville kerroksille, jotka ovat suoraan ihoa vasten. 

Aine poistaa hajuja ja nopeuttaa vaatteiden kuivumisprosessia. Base Freshillä käsitellyillä vaatteilla on myös suurempi liankestävyys. Käyttö on helppoa, pese vaatteet ensin pesuaineella ja lisää Nikwax Base Freshiä huuhteluainelokeroon, kuten tavallista huuhteluainetta. 

Nikwax-jälkihoitotuotteita käyttämällä saat pidettyä ulkoiluvarusteesi paremmassa kunnossa pidempään, ja tunnet olosi lämpimäksi, kuivaksi ja mukavaksi. Nikwax tuotteet ovat helppokäyttöisiä ja ekologisia. Tuotteet ovat vesipohjaisia, palamattomia ja turvallisia käyttää myös kotona. Ne eivät sisällä PFC-yhdisteitä, ponnekaasuja tai mitään haitallisia liuotinaineita. Tuotteet eivät myöskään vaadi erillistä lämpökäsittelyä. 

 

Tekniset tiedot

Huuhteluaine teknisille alusvaatteille 
Sopii synteettisille ja villaisille alusasuille
300 ml

Lue hoito-opas 

Lisätietoja
Tuotenro 1F1
EAN koodi 5020716170106
Väri Sininen
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023