Leatherman ARC

299,00 € 241,13 €
Loppunut varastosta

Tyylikäs Leatherman ARC edustaa monitoimityökalujen kärkeä. ARC käyttää samaa magneettista teknologiaa kuin Leatherman Free, joten sen käyttö on kevyttä ja vaivatonta myös yhdellä kädellä. Jokainen ARC monitoimityökalun työkalu avautuu ja sulkeutuu kevyesti, sekä lukittautuu jämäkästi paikoilleen (lukuun ottamatta pihtien päätä), pitäen napakan ”klik”-äänen.

ARCin ylpeys on veitsen MagnaCut teräs. MagnaCut-teräs on erityisesti veitsille suunniteltu, vahva premium-luokan teräs, joka kestää käyttöä ja kulutusta selvästi paremmin kuin tavallinen teräs. ARC on maailman ensimmäinen monitoimityökalu, jossa tämä materiaali on käytössä. Tummassa terässä on lisäksi DLC viimeistely (Diamond-Like Carbon). DLC on amorfisen hiilimateriaalin luokka, jolla on joitain timantin tyypillisiä ominaisuuksia. Kestävää DLC:tä käytetään pinnoitteena, ja se tekee MagnaCut -teräsveitsestä entistäkin sitkeämmän ja kulutusta kestävämmän. Veitsessä on myös pieni peukalolla käytettävä nasta, jonka avulla veitsen avaaminen on helppoa ja nopeaa.

ARC on varustettu useilla tarpeellisilla työkaluilla. Mukana suorateräisen veitsen lisäksi esimerkiksi sakset, pullonavaaja, naskali, saha, johdonkuorija, kaksipuolinen viila, sekä iso ja pieni ruuvimeisseli, erilaisiin käyttötarpeisiin. Pienikokoisella ruuvimeisselillä kiristät vaikkapa silmälasien sangat ja isompaa puolestaan käytät monipuolisesti erilaisiin yllättäviin korjauksiin. ARCissa on myös jämäkät pihdit ja niissä vaihdettavat sivuleikkurit.

ARC on tehty kestämään kovaa käyttöä, ja voit käyttää sitä suljettuna myös esim. pienten naulojen naulaamiseen, työkalun pään vahvikkeiden ansiosta. ARC monitoimityökalun kahvat on myös viimeistelty siten, että niihin jää mahdollisimman vähän tahroja ja sormenjälkiä.

Leatherman ARCin mukana toimitetaan harmaa nylon vyökotelo, sekä myös bit kit vaihtokärjet.

ARC on valmistettu Leathermanin fanien ja käyttäjien toiveiden ja palautteiden mukaan, ja se palvelee hyvin erilaisia käyttäjiä niin työssä kuin arjessa. ARCissa yhdistyvät tarkkaan harkitut työkalut, sekä huippuluokan käytettävyys yhdistettynä viimeisteltyyn ulkomuotoon. Se on todellinen premium-luokan monitoimityökalu.

 

Tekniset tiedot

Premium-luokan materiaalit
Veitsessä Magnacut-terä DLC viimeistelyllä 
Magneettinen rakenne
20 työkalua, mm. vahvat kärkipihdit ja sakset 
Mahdollisuus käyttää Bit Kit vaihtokärkiä 
Vahva vyöklipsi (voidaan halutessa irrottaa)
Mukana harmaa nylon vyökotelo 
Mukana Bit Kit vaihtokärjet (9 kpl kaksipuolisia)
Pituus suljettuna: 10,8 cm 
Pituus avattuna: 16,4 cm 
Leveys: 3,4 cm
Paksuus: 1,7 cm 
Terän pituus: 7,02 cm 
Väri: Musta / hopea
Paino: 244 g

25 vuoden takuu
Made in USA (Portland, Oregon)

 

Työkalut: 

MagnaCut veitsi 
Kärkipihdit 
Pihdit 
Iso vaihtokärkiadapteri
Pieni vaihtokärkiadapteri
Metalliviila
Puuviila 
Väännin 
Vaijerileikkuri 
Vaihdettavat sivuleikkurit
Iskupinta, pieniin naulaamisiin 
Iso ruuvimeisseli 
Pullonavaaja 
Tölkinavaaja 
Naskali
Sakset (jousiavusteiset)
Saha
Liitinpuristin
Reunaviila
Johdonkuorija


Materiaalit: 420 Stainless Steel, 440C Stainless Steel, DLC Coating, MagnaCut Steel, PVD Coating
Mukana Bitsit: Torx #10 & #15, Torx #20 & #25, Pozi #2 & #1, Hex 1.5mm & 2mm, Hex 2.5mm & 3mm, Hex 4mm & 5mm, Screwdriver 3/32" & 1/8", Robertson #1 & 2, Robertson #2 & 3

 

 

 

Lisätietoja
Tuotenro 833076
EAN koodi 037447009990
Väri Black & Silver
Kotelon materiaali Nylon
Myyntierä KPL
Tuotetekstien ja -kuvien kopioiminen ja käyttäminen ilman Nordic Trail Oy:n lupaa on kielletty. © 2023