Talven tärpit

Talven tärpit

Talven tärpit

Olemme koonneet kattavan valikoiman tarpeellisia tuotteita, kaikenlaisiin talvisiin ulkoiluharrasteisiin.

Stanleyn termoksissa niin kuumat kuin kylmätkin juomat kulkevat mukana tiivisti, reppua sotkematta. Tällöin saat retkilläsi hörpätä juomasi juuri sellaisena kuin on tarkoituskin, höyryävän kuumana tai piristävän raikkaana. Tutustu tästä myös muihin Stanley tuotteisiin.
Talvisilla reiteillä Lumikengistä on apua silloin kun lumi on tuiskuttanut reitit umpeen. Keveillä Eva All-Foam lumikengillä eteneminen onnistuu vaivatta.
Leatherman pelastaa monesta ongelmasta kun retkeillään kauempana maastossa. Toki lähilaavun makkaranpaistossakin sille on tarvetta makkarakepin vuolussa tai vaikkapa vain paketin aukaisussa. Leatherman monitoimityökalu kulkee näppärästi mukanasi ja vaihtoehtoja löytyy, olipa monitoimityökalutarpeesi millainen tahansa. Leatherman malliston kaikkiin työkaluihin pääset tutustumaan tästä.
Kun olet liikkeellä anivarhain tai yömyöhään on kunnon valolle tarvetta. Ledlenserin valikoimasta löytyy lamppu jokaiselle. Retkeillessä otsavalaisin on usein se paras vaihtoehto, mutta kyllä leiriolosuhteissa kunnollinen laajaa yleisvaloa näyttävä lyhty on yhteisten iltojen valopilkku.
Aladdinin valikoimasta löytyvät niin termos- kuin juomapullotkin.

Tutustu tarjoustuotteisiin täältä!

 

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 28

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 28

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2020 Nordic Trail Oy. All Rights Reserved.