Syksyn tärpit

Syksyn tärpit

Kevään tärpit

Olemme koonneet kattavan valikoiman tarpeellisia tuotteita, kaikenlaisiin kevään ulkoiluharrasteisiin.

Stanleyn termoksissa niin kuumat kuin kylmätkin juomat kulkevat mukana tiivisti, reppua sotkematta. Tällöin saat retkilläsi hörpätä juomasi juuri sellaisena kuin on tarkoituskin, höyryävän kuumana tai piristävän raikkaana. Tutustu tästä myös muihin Stanley tuotteisiin.
Kevään talvisilla reiteillä Lumikengistä on apua silloin kun lumi on tuiskuttanut reitit umpeen tai päivällä lämmittävä aurinko on ne pehmittänyt. Keveillä Eva All-Foam lumikengillä eteneminen onnistuu vaivatta.
Leatherman pelastaa monesta ongelmasta kun retkeillään kauempana maastossa. Toki lähilaavun makkaranpaistossakin sille on tarvetta makkarakepin vuolussa tai vaikkapa vain paketin aukaisussa. Leatherman monitoimityökalu kulkee näppärästi mukanasi ja vaihtoehtoja löytyy, olipa monitoimityökalutarpeesi millainen tahansa. Leatherman malliston kaikkiin työkaluihin pääset tutustumaan tästä.
Kun olet liikkeellä anivarhain tai yömyöhään on kunnon valolle tarvetta. Ledlenserin valikoimasta löytyy lamppu jokaiselle. Retkeillessä otsavalaisin on usein se paras vaihtoehto, mutta kyllä leiriolosuhteissa kunnollinen laajaa yleisvaloa näyttävä lyhty on yhteisten iltojen valopilkku.
Aladdinin valikoimasta löytyvät niin raikkaan väriset juomapullot kuin termosmukitkin ja kun veneen varustelu alkaa kevään etenemisen myötä olemaan ajankohtainen, löytyy RAM Mounts -valikoimasta ratkaisut kaikenlaiseen kiinnittämiseen, vetovavoista vene-elektroniikkaan.

Tutustu myös tarjoustuotteisiimme!

 

View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 30

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

Tuotteet 1-12 / 30

Sivu
per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
© 2020 Nordic Trail Oy. All Rights Reserved.