KidLed4R

Alkaen 24,90 €
Valitse haluamasi vaihtoehto ja tarkista saatavuus
Vain %1 jäljellä

Ladattava Ledlenser Kidled4R otsalamppu on suunniteltu erityisesti perheen pienimpien käyttöön. Superkevyt otsalamppu soveltuu tavanomaisten valaisutilanteiden lisäksi leikkeihin ja tutkimusretkiin, niin ulkona kuin sisälläkin.

Kidled malliston suunnittelussa on otettu huomioon se, että käyttäjinä ovat lapset. Otsapannan kiinnitys aukeaa, mikäli siihen kohdistuu veto, tällöin esimerkiksi kaulan ympärillä olevan otsapannan takertuminen ei aiheuta vaaratilannetta. Paristokotelon kannen kiinnitys on varmistettu ruuvilla, joten ”pikku-insinööri” ei pääse akkuun käsiksi omatoimisesti.

Kidled malliston optiikka on suunniteltu häikäisyä alentavaksi, joten vaikka leikkikaveria valolla osoittaisikin, ei valo ole haitallinen silmille. Akun varauksen turvaamiseksi on Kidled4R malliston otsalampuissa mahdollisuus valita automaattinen sammutus -toiminto. Tällöin valaisin sammuu automaattisesti 20 minuutin kuluttua sen päälle kytkemisestä. Koululaisille valaisimesta löytyy klipsi, jolla otsalampun voi kiinnittää, ilman otsapantaa, koululaukkuun tai –koulureppuun.

 

Tekniset tiedot

Valoteho: 40 / 5 lm
Valon kantama: 9 / 2 m
Akku: Li-Ion 280 mAh, 3.7V
Paino: Kidled4R 25 g ( sis. akku )
Puna- ja sinivalotoiminnot
IPX4

Lisätietoja
Pakkaus Blister
© 2020 Nordic Trail Oy. All Rights Reserved.