Huomioimista parhaimmillaan

Sopivaa lahjaa miettiessä tärkeimmiksi kriteereiksi kannattaa ottaa laadukkuus ja käytettävyys.

Usein eniten iloa tarjoavat lahjat, joista on aidosti hyötyä harrastuksissa tai työssä. Kun annat lahjaksi tuotteen, joka päätyy jopa päivittäiseen käyttöön, olet takuulla onnistunut valinnassasi.

Kestävä lahja varustettuna laadukkailla ominaisuuksilla on apuna arjessa, ammatissa ja vapaa-ajalla. Valikoimastamme löydät arvolahjoja sekä laadukkaita käyttöesineitä, samassa paketissa.

Personoitu lahja muistetaan

Tuotteisiimme on mahdollista tehdä näyttävä nimi- tai logopersonointi. Tekniikkana käytetään korkealaatuista lasermerkintää.

Merkinnän avulla saat vaikkapa liikelahjoihin sen viimeisensilauksen, 
mikä viestii saajille arvostuksestasi heitä kohtaan. Personointi on upea yksityiskohta myös merkkipäivän sankarin lahjaan.

Lahjan yksilöinti on aina huomioimista parhaimmillaan – kysy meiltä lisää edustamistamme tuotteista ja niiden personointivaihtoehdoista.

Helppo tilaus, joustava toimitus

Toimitamme Ilman merkintää / personointia tilatut tuotteet 4 arkipäivän ja merkinnällä varustetut personoidut tuotteet 10 arkipäivän sisällä tilauksesta (tarvittaessa nopeammin). Saat toimituksen halutessasi itsellesi tai perille suoraan lahjojen saajalle.

Kysy meiltä myös tuotekokonaisuuksia – ne ovat yhden tai useamman edustamamme laadukkaan merkin huipputuotteista koottuja lahjakokonaisuuksia. Ja autamme sinua mielellään myös sopivien lahjojen ideoinnissa.
Liikelahjatilauksissa tai muusta syystä tavallista suuremmissa tilauksissa, ole hyvä ja ota yhteyttä myynti(at)nordictrail.fi