LeathermanMonitoimityökalujen käsite

Leathermanin maine on hankittu tinkimättömällä asenteella.

Leatherman-mallistosta löytyy työkalu lähes tarpeeseen kuin tarpeeseen. Sen takaa laaja mallisto, jonka 25 vuoden takuu tekee Leathermanista pitkäikäisen kumppanin.

Aidon Leathermanin tunnistaa siitä, että sen ominaisuuksien laadusta ei ole tingitty malliston pienimmässäkään versiossa. Leatherman Tool Group on testannut, kehittänyt ja valmistanut monitoimityökaluja vuodesta 1983 lähtien. Huikea osaaminen ja yli 30 vuoden kokemus kiteytyvät laadukkaisiin monitoimityökaluihin. Leatherman onkin synonyymi koko monitoimityökalu-sanalle.

Suomessa Leatherman-monitoimityökalut ovat saavuttaneet vahvan jalansijan – ja markkinajohtajana Leathermanit ovat pelastaneet suomalaisia käyttäjiään pinteestä jo vuodesta 1991.

Led LenserKirkkaasti huipulla

Ledlenserit ovat valaisseet suomalaisten harrastuksia ja ammatteja luotettavasti jo vuosia. 

Mahtava valikoima kattaa vaihtoehdot käsi- ja otsavalaisimista aina sukellusvalaisimiin asti. Valovoimaa kotiin, harrastuksiin ja vaativaan ammattikäyttöön!

Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan. Huippumallien valo-ohjelmat taas tarjoavat luotettavuutta erikoistilanteisiin.

Ledlenser-mallien innovatiivinen teknologia on niin ainutlaatuista, että siihen kannattaa syventyä tarkemmin. Sen voit tehdä näillä sivuilla.

ELÄVÄ LEGENDA

Stanleyn termospullot tunnetaan kautta sukupolvien kestävyydestään.

Legendaaristen Stanley-termostuotteiden historia ulottuu vuoteen 1913. Keksijä William Stanley Jr. oivalsi tuolloin yhdistää teräksen vahvuuden tyhjiöeristykseen ja loi kokoteräksisen matkapullon kuumille juomille. Tuo keksintö, termospullo, on päätynyt osaksi päivittäistä elämäämme.

Vuosisadan aikana Stanleyn termokset ovat nähneet lukemattomia seikkailuita: ne ovat ikoninen osa työpäiviä ja ulkoiluretkiä. Tuotteiden seinämien kaksoisrakenne sekä eristetty korkki säilyttävät ruoan ja juoman kuumana tai kylmänä pitkään. Lujat valmistusmateriaalit takaavat sen, että ne kestävät käyttöä vuosikausia ja jopa sukupolvelta toiselle.

Tunnettu luotettavuudestaankategoriat/uk_listimage.jpg | 29kb | 244x345

UK on arvostettu merkki etenkin vaativissa teollisuus- ja harrastusympäristöissä.

Underwater Kinetics -valaisimet ovat kysyttyjä esimerkiksi teollisuudessa, jossa vaaditaan tiukat ATEX-standardisoinnit sekä vapaa-ajan käytössä erityisolosuhteissa – UK tiedetään laadukkaana sukellusvalaisinten ja -veitsien valmistajana.

UK valmistaa myös erittäin kestäviä UK Kinetics Case -suojalaukkuja, jotka ovat vesi- ja pölytiiviitä. Ne soveltuvat monipuolisesti erikoisinstrumenttien säilytykseen ja kuljetukseen.

Aina yhtä varmakategoriat/zippo_listimage.jpg | 34kb | 244x345

Zippo on kestävä kaveri sekä reissussa että kotona.

Vuosien varrella Zipon mallisto on laajentunut myös butaanikäyttöisiin sytyttimiin sekä aktiivisen eränkävijän tarpeisiin soveltuviin tuotteisiin. Zippo on varma valinta, oli kyseessä sitten lahja ystävälle tai käyttöesine rankkoihin olosuhteisiin.

Perinteiset, bensiinikäyttöiset Zippo-sytyttimet ovat olleet käyttäjiensä suosikkeja jo yli 85 vuoden ajan.

Laatua joka leikkaakategoriat/fjallkniven_listimage.jpg | 29kb | 244x345

Fällkniven-veitset on todettu maailman kestävimmiksi sarjavalmisteisiksi veitsiksi.

Valikoimissa on veitsiä niin metsästäjille, kalastajille, keittiöön kuin viranomaiskäyttöönkin. Fällknivenit valmistetaan Pohjois-Ruotsissa, Norrbottenin läänissä, Bodenissa. Ensimmäinen malli kehitettiin alun perin Ruotsin ilmavoimille.

Pitkä historia veitsien suunnittelussa sekä yhteistyö terien lujuuden kehittämisessä Luulajan Yliopiston kanssa takaavat korkean laadun. Itse asiassa Fällknivenit on todettu maailman kestävimmiksi sarjavalmisteisiksi veitsiksi.

Suorituskyvyn puolestakategoriat/geigerrig_listimage.jpg | 28kb | 244x345

Lukuisat testivoitot todistavat sen – Geigerrig on valintasi kun vaadit juomarepultasi enemmän.

Geigerrig-mallisto pitää sisällään tarpeisiisi sopivan ratkaisun, olit sitten kuntoileva karpaasi, urbaani vaeltaja tai erämaiden väsymätön valloittaja. Paineistetun juomasäiliön ansiosta Geigerrig-juomareput ovat saavuttaneet suuren suosion ympäri maailmaa. Juoman nauttiminen onnistuu helposti rankimmankin suorituksen aikana.

Nesteyttäminen on nyt helpompaa koska hengästyneenä ei enää tarvitse imeä nestettä letkusta. Riittää kun puristat juomaletkun päätä ja saat virkistävää juomaa janoosi. Paineistettu juomasäiliö takaa tutkitusti 30 % paremman nesteytyksen perinteisiin menetelmiin verrattuna. Geigerrig-juomareppuja on myös helppo huoltaa.

kategoriat/suosittelemme_listimage.jpg | 48kb | 244x345Suosittelemme

Lahjaksi tai liikelahjaksi, personoi lahja lasermerkkauksella.

Suositelemme -tuotteet ovat ajankohtaan sopivimpia tuotteitamme.  Tutustu valikoimaan ja valitse omasi. Ne ovat samalla mitä parhaimpia lahjaideoita.

Personoi antamasi lahja. Lasermerkkaa siihen lahjan saajan nimi tai liikelahjaan yrityksen nimi tai logo.